Pietercil Foodservice

Over ons

Het dedicated foodservice team van Pietercil beschikt over de nodige kanaalkennis en werkt zowel samen met de groothandelaars als met de eindklant. Zo fungeren we als hefboom doorheen de keten en realiseren we een win-win situatie voor alle partijen. Pietercil denkt in oplossingen en inspireert de food professionals met hun merkenportefeuille.

Cook & Create – www.cookandcreate.eu
Ontdek een nieuwe manier van koken: een gamma van gemakkelijke instant mixen die food professionals helpen om heel snel en gemakkelijk lekkere gerechten te serveren. De voorwaarden van onze producten zijn gebaseerd op Easy Tasty Veggie.

Gran’Oliva Gran’Tapas – www.granoliva.be
Proef de Mediterrane sfeer met de verse olijven, dips en anti-pasti van Gran’Oliva Gran’Tapas. Het gamma staat voor smaak, kwaliteit en innovatie en deze delicatessen worden gemaakt in België.

Yoplait
Yoplait brengt al sinds 1965 elke dag een nieuw stukje plevier in het dagelijkse leven van kinderen en volwassenen. De kwaliteitsproducten van Yoplait zijn kleine geluksbrengers die zin geven om elke dag te genieten van het leven.

Lavazza
Italy’s favourite espresso. Ontdek het Cash & Carry assortiment van Lavazza.

En meer..
Kom naar onze stand om de andere merken als HAK, Canderel, Al’Fez en nog meer Pietercil Foodservice merken te ontdekken.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

cropped-366

Lijnoperator

Wil je graag werken voor één van de snelst groeiende bedrijven in de regio, een marktleider die jaarlijks een double-digit groei realiseert? Een specialist in productie en verpakken van heerlijke koelverse, mediterrane delicatessen?

Een dochteronderneming van de Pietercil group dat al meer dan 60 jaar een familiebedrijf is met een solide bedrijfscultuur? Laat je dan net als vele andere talenten overtuigen en solliciteer vandaag nog als Lijnoperator bij Beliès in Tessenderlo.

Jouw rol
Als Lijnoperator van onze nieuwe, geautomatiseerde verpakkingslijnen sta je garant voor het afwerken van de productieplanning.
Je rapporteert rechtstreeks aan de Ploegbaas. Bovendien geef je leiding en ondersteuning aan minstens 1 Hulpoperator.

Zie jobaanbieding »
cropped-358

Medewerker Kwaliteitscontrole (QC)

Wil je graag werken voor één van de snelst groeiende bedrijven in de regio, een marktleider die jaarlijks een double-digit groei realiseert? Een specialist in productie en verpakken van heerlijke koelverse, mediterrane delicatessen? Een dochteronderneming van de Pietercil group dat al meer dan 60 jaar een familiebedrijf is met een solide bedrijfscultuur?

Als Medewerker Kwaliteitscontrole sta je in voor de dagelijkse opvolging van de juiste toepassing van onze interne kwaliteitssystemen en –procedures.
Je bent als het ware de ambassadeur van onze kwaliteitsdienst en het aanspreekpunt omtrent de productkwaliteit. Je vormt een belangrijke schakel tussen de operationele medewerkers, de Quality Control Coördinator, de Quality Assurance Coördinator en overige interne diensten.
Je rapporteert aan de Quality Control Coordinator (of Quality Assurance Coördinator) dewelke jou bijstaat waar en wanneer nodig.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top