Pietercil Foodservice / Granoliva / Cook & Create / Yoplait / Tropicana

Pietercil Foodservice / Gran’Oliva / Cook & Create / Yoplait

Over ons

Ontdek de culinaire oplossingen van Pietercil Foodservice en de veelzijdigheid van COOK & CREATE en GRANOLIVA.
Pietercil Foodservice is een erkende partner in Foodservice, zowel voor grossiers als eindklanten.

Pietercil Foodservice, onderdeel van de Pietercil Group, levert aan gekende grossiers, die op hun beurt professionele eindklanten beleveren. Deze eindklanten gaan van horeca tot facilitaire eindklanten (zoals ziekenhuizen, rusthuizen en scholen) en speciaalzaken (waaronder slagerijen en traiteurs).

Pietercil Foodservice verdeelt zowel eigen merken, zoals Cook & Create en Granoliva, als merken in opdracht van fabrikanten die beroep doen op ons als distributeur of broker.
Onze ambitie is om al deze merken lokaal te verankeren.
We redeneren in termen van inspiratie en oplossingen, en zetten die op een zo relevant mogelijk wijze in de markt.

Ons team staat in nauw contact met de belangrijkste grossiers in de Benelux. Zowel met hun aankoop-, als verkoop- en marketingafdelingen en met hun culinaire adviseurs.

Daarnaast onderhouden we nauwe contacten met de eindklant, om ook aan het einde van de keten onze oplossingen in de verf te zetten. Dat kan op verschillende manieren en niveaus: van persoonlijke contacten met key account managers en foodpromotoren (bijvoorbeeld op beurzen of workshops) tot contacten via traditionele of digitale communicatiekanalen – waarbij voor die laatste een steeds belangrijkere rol is weggelegd. Het Foodservice team van Pietercil wordt voor culinaire ondersteuning en receptcreaties geholpen door een team van zelfstandige chefs.

Neem contact met ons op

Scroll naar top