Persian Caviar
Persian Caviar

Persian Caviar

Over ons

Persian Caviar: Uw Partner in Premium Kaviaar voor de Horeca.

Bij Persian Caviar begrijpen we de unieke eisen van de horecabranche. Daarom bieden we een selectie van premium kaviaar die specifiek is afgestemd op de behoeften van chefs, restaurants en cateraars. Kwaliteit, consistentie en authenticiteit zijn de kern van onze dienstverlening.

Wat maakt onze kaviaar zo uitzonderlijk voor de horeca?

Het begint met onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit. Elke korrel wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om te voldoen aan de hoge eisen van professionele keukens. Maar het gaat verder dan alleen het product; het gaat om de totale ervaring. Van de consistente levering tot de rijke smaak en textuur, elke portie van onze kaviaar is een viering van culinaire excellentie. Bovendien zijn we een CITES gecertificeerd bedrijf, wat garandeert dat onze producten duurzaam en ethisch verantwoord zijn verkregen.

Ons Aanbod voor de Horeca

Naast kaviaar bieden we ook andere delicatessen zoals gerookte zalm, King Crab en unieke viskuit, specifiek geselecteerd voor culinaire professionals. Elk product weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en klanttevredenheid.

Waarom kiezen zoveel horeca professionals voor Persian Caviar?

Omdat we een reputatie hebben opgebouwd als dé partner voor premium kaviaar in de horeca. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van productselectie tot levering en presentatieadvies. We zijn er trots op dat we een ongeëvenaarde service bieden, elke keer weer.

Ervaar de Klasse van Persian Caviar in de Horeca

Of u nu een ervaren chef-kok bent of een restauranthouder die op zoek is naar het beste, wij nodigen u uit om de klasse van Persian Caviar te ervaren. Ontdek ons uitgebreide assortiment en begrijp waarom we de voorkeurspartner zijn voor vele horeca professionals.

Nieuws

Vacatures

Online Sales & Digital Marketeer / Content Creator

Ben jij een topper in Social Media en online marketing, dan is Persian Caviar opzoek naar jou! Als digital marketeer voor Persian Caviar krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op verschillende marketinggebieden. Persian Caviar is een internationaal bedrijf dat een van de grootste kaviaar-producenten en importeurs van de BENELUX is. Jouw kantoor is gevestigd in Scheveningen. De belangrijkste focus van de digitale marketeer zal zijn om bij te dragen aan de ontwikkeling en implementatie van digitale marketingstrategieën voor Persian Caviar. Je bent verantwoordelijk voor de B2B en B2C online sales en het optimaliseren van dit process . Je werkt aan verbeteringen op het gebied van campagnes en leadgeneratie en staat in nauw contact met het gehele bedrijf. Daarnaast creëer je unieke content voor op de social mediapagina’s van Persian Caviar, die je tegelijk met je marketingcampagnes voortzet.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top