Peleman

Peleman

Over ons

Peleman is sinds 1979 jouw partner voor hoogkwalitatieve print-, presentatie- en foto-oplossingen, met hoofdkantoor in Puurs. Onze specialiteit? We ontwerpen én produceren innovatieve toestellen en hyperpersonaliseerbare producten waarmee jij jouw customer experience tastbaar kunt maken.

Wij kennen en houden rekening met de specifieke uitdagingen van de horecasector. Zo hebben gasten niet enkel oog voor wat er op hun bord of in hun glas belandt: veel aandacht gaat uit naar gastvrijheid en een doordachte en persoonlijke service. Het gamma van Peleman kruidt die totaalbeleving af met de juiste prikkels, impulsen en inspiratie. Denk daarbij aan nazinderende menu- en drankkaarten, handige reservatiebordjes, stijlvolle boxen voor de rekening, klassevolle onderleggers of onderzetters voor de glazen.

Jouw hotel, restaurant of bar vertelt een eigen verhaal. Onze producten hebben eindeloos veel personalisatiemogelijkheden om die specifieke sfeer te creëren. Dit alles zonder het praktische aspect te verwaarlozen: zo bieden we tal van oplossingen die inspelen op de toegenomen focus voor veiligheid en hygiëne.

Wat uw project ook is, Peleman zorgt voor keuzemogelijkheden. Wij helpen je bij het bedenken van het perfecte belevingsrecept.

Make it Tangible.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top