Pasta Della Mamma

Over ons

DE specialist van de pasta voor de professionele restaurantkeukens

Pasta della Mamma produceert voor u, professionelen uit de horeca, niet alleen een brede waaier aan pasta natuur, gevulde en bereide pasta maar ook sauzen die ideaal zijn in combinatie met die pasta. De pasta wordt vers, vers voorgekookt en vers diepgevroren aangeboden om aan de behoeften en wensen van elke restaurateur te beantwoorden.

De verse pasta, die een korte kooktijd heeft en een betere vastheid bij het koken, wordt met eieren gemaakt en is van zeer goede kwaliteit. Het ei zorgt voor een rijk product dat beter is van smaak en een zeer goede structuur in de mond behoudt.

Verse voorgekookte pasta behoudt dezelfde eigenschappen als verse pasta. Hij is al gekookt waardoor hij gemakkelijk en snel gebruikt kan worden : de kooktijd is slechts enkele seconden maar deze pasta kan ook zonder te koken, gebruikt worden voor een koude pastasalade.

Onze verse diepgevroren pasta, zoals onze rollade met aubergines, wordt ook op basis van onze verse pasta gemaakt en nadien ingevroren voor een gemakkelijker stockbeheer ; u kan elk product één per één ontdooien en alleen maar de hoeveelhedi gebruiken die u nodig heeft.

Tot slot, onze sauzen. Ze zijn ook vers en kunnen als zodanig gebruikt worden of als basis om uw eigen huisbereide saus te maken.

Dit gamma biedt u variëteit, kwaliteit en comfort met plaats voor eigen creativiteit !

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top