Paju Design

Paju Design

Over ons

PAJU Design is hét hedendaagse Belgische merk dat je helpt bij het creëren van originele en stijlvolle binnen- en buitenruimtes. Geïnspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, draagt ons merk bij tot een frisse en nieuwe look van jouw buitenruimte.

Ons merk omarmt het buitenleven als een verlengstuk van uw persoonlijke leefruimte en biedt een frisse nieuwe kijk op uw levensstijl buitenshuis. U vindt bij ons prachtige producten die een opvallende en tijdloze uitstraling combineren. Samen met kwaliteitsmaterialen en afwerkingen leveren wij de “wow-factor” die uw gasten zullen bewonderen wanneer zij uw huis binnenkomen.

Het hele PAJUDesign team gelooft in succes door eerlijk te zijn. Wij hebben er altijd van gedroomd om een geweldig merk te creëren waarop u kunt vertrouwen om aan al uw behoeften te voldoen. Tegelijkertijd willen wij betrouwbaar en innovatief zijn om waarde aan u, onze klanten, te kunnen bieden. Het is van cruciaal belang voor het succes van ons merk om consequent een hoge mate van transparantie te tonen in ons hele productassortiment.

Stijl en kwaliteit in combinatie met een eco-vriendelijke mentaliteit is de sleutel voor ons Belgisch Design team. Ontdek onze showroom en laat u onderdompelen in het PAJUDesign-gevoel.

Nieuws

Vacatures

SALES MANAGER BELGIUM

Heb je een enorme passie voor design en interieur? Heb je de 10 eigenschappen van een goeder verkoper? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Je gaat aan de slag als account manager in een heel dynamisch, jong bedrijf. Je adviseert de retailers bij hun aankoop, beantwoordt hun vragen en ziet er nauw op toe dat de merkbeleving bij onze klanten optimaal is.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top