Orienbites – Food Empire

Over ons

OrienBites is een prominente en wereldwijd gekende fabrikant, exporteur en marketeer van handgemaakte diepgevroren Aziatische levensmiddelen. Wij zijn trots lid van de Food Empire Holdings; een Singapore-beursgenoteerde groep die wereldwijd actief is en exporteert naar meer dan 60 landen, waaronder Europa, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, China, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om de authenticiteit van de Aziatische producten die wij verkopen te behouden en streven ernaar om onze klanten Aziatisch eten met geweldige oosterse smaken te bieden. Onze producten zijn eenvoudig klaar te maken en gemakkelijk in enkele minuten te bereiden.

Wij leveren aan de detailhandel, importeurs, groothandel en andere distributiepartners, bijgevolg zijn onze fabrieken volledig uitgerust om bestellingen van elke grootte te behandelen.

Klanttevredenheid begint met kwaliteit en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat elk product voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen, zodat onze klanten telkens van hun geweldige smaak kunnen genieten. Wij bewegen hemel en aarde om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Om het hoogkwalitatief karakter en het Clean Label keurmerk van onze producten te garanderen zijn onze fabrieken BRC,IFS en HACCP gecertifieerd.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top