OENOPRO

OENOPRO

Over ons

Oenopro is de merknaam van ECV Services. Onder dit merk bieden wij een assortiment van het beste voor de bar en horeca.
Wij zijn gespecialiseerd in drankautomaten en flessenkoeling.
Wij bieden, opslag van open flessen en wijn per glas dispensers, automatische cocktail dispensers, champagne per glas dispensers, koffiemachines, flessenkoelers, koelers, Nitroboisson dispensers… en nog veel meer.

In de loop der jaren heeft het Oenopro-team zijn assortiment uitgebreid om beter tegemoet te komen aan de behoeften en beperkingen van elke klant.

Dit onderzoek is gebaseerd op nauwkeurige criteria:

zoeken naar waarde voor de eindklant: het voorgestelde product moet van belang zijn voor het bedrijf van de eindklant (zoals het restaurant, het hotel of de bar)
Originaliteit: de producten moeten iets nieuws bieden in vergelijking met wat er op de markt wordt aangeboden.

Kwaliteit:

Wij zullen nooit de goedkoopste zijn omdat onze producten altijd de beste zijn. De meeste van onze producten worden in de Europese Gemeenschap vervaardigd, waardoor wij regelmatig in de produktiebedrijven aanwezig kunnen zijn.
Modern: wij besteden bijzondere aandacht aan het vergemakkelijken van het werk van onze dealers door zeer kleine hoeveelheden op te leggen. Wij zorgen er ook voor om zeer reactief te zijn wat betreft de levertijden. Met onze ervaring in ons vakgebied is het onze visie om u de apparatuur aan te bieden die het beste bij u past.
Meer dan 1000 klanten vertrouwen momenteel op ons om hen te ondersteunen bij hun economische ontwikkeling.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top