17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Nespresso Belgique

Nespresso Professional

Over ons

Reputatie, een zakelijk alter ego.

Wanneer de reputatie van uw bedrijf afhangt van het consequent leveren van uitmuntendheid, zou de kwaliteit van uw koffie niet anders moeten zijn. Daarom is Nespresso Professional er voor u wanneer u uw werknemers, gasten of klanten een heerlijk kopje koffie wilt aanbieden.

Het verhaal van Nespresso begon in 1986, met een baanbrekend concept van geportioneerde premium koffie. Vandaag de dag blijven we innoveren om bedrijven de beste koffie-ervaring te bieden. Dit betekent dat we samenwerken met een netwerk van meer dan 111.000 boeren die deelnemen aan het AAA Sustainable Quality Program.

Wij kijken naar de specifieke behoeften van uw bedrijf, ongeacht de grootte of het volume van de benodigde koffie. Zo kunt u kiezen uit een volledig assortiment robuuste machines en genieten van onze verschillende koffiefamilies en smaken, elk met een eigen herkomst en unieke melange. Om sip na sip hetzelfde kwaliteitsniveau te garanderen, kan onze toegewijde dienst na verkoop u snel en op maat helpen.

Onze professionele koffieoplossingen worden vertrouwd door ‘s werelds meest vooraanstaande hotels, restaurants en zakelijke klanten. Meer weten? Bezoek onze stand of download in de tussentijd onze digitale catalogus (https://www.nespresso.com/ecom/medias/sys_master/public/27365233098782/OOH-Catalogue-DGTL-NL.pdf)!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top