Nespresso Professional BE

Nespresso Professional BE

Over ons

Reputatie, een zakelijk alter ego.

Wanneer de reputatie van uw bedrijf afhangt van het consequent leveren van uitmuntendheid, zou de kwaliteit van uw koffie niet anders moeten zijn. Daarom is Nespresso Professional Services er voor u wanneer u uw werknemers, gasten of klanten een heerlijk kopje koffie wilt aanbieden.

Het verhaal van Nespresso begon in 1986, met een baanbrekend concept van geportioneerde premium koffie. Vandaag de dag blijven we innoveren om bedrijven de beste koffie-ervaring te bieden. Dit betekent dat we samenwerken met een netwerk van meer dan 111.000 boeren die deelnemen aan het AAA Sustainable Quality Program.

Wij kijken naar de specifieke behoeften van uw bedrijf, ongeacht de grootte of het volume van de benodigde koffie. Zo kunt u kiezen uit een volledig assortiment robuuste machines en genieten van onze verschillende koffiefamilies en smaken, elk met een eigen herkomst en unieke melange. Om sip na sip hetzelfde kwaliteitsniveau te garanderen, kan onze toegewijde dienst na verkoop u snel en op maat helpen.

Onze professionele koffieoplossingen worden vertrouwd door ‘s werelds meest vooraanstaande hotels, restaurants en zakelijke klanten. Als u meer wilt weten, nodigen wij u uit op onze stand op Horeca Expo te bezoeken.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top