Motorscrubber Belgium – Navicula

Navicula

Over ons

Het DMT systeem van MOTORSCRUBBER is de meest efficiënte manier van professioneel schoonmaken van probleem plekken voor Horeca en Schoonmaakindustrie.

MOTORSCRUBBER heeft de voorbije jaren stormenderhand de professionele schoonmaaksector overgenomen. De ene na de andere award wordt binnengehaald (ISSA, EUREPROPRE). Waarom? Omdat MOTORSCRUBBER werkbare antwoorden biedt op concrete problemen op de actieve werkvloer.

Einde van de werkdag nog 2 uur schoonmaken? Vetresten uit tegelvoegen krabben? Spatten en vuil uit kanten, bochten of van onder de werktafels schuren. Verstopte leidingen van het schoonmaakmachine? En dan nog de toiletten?

Met het DMT systeem kun je sneller en beter schoonmaken zonder complexe apparatuur, gevaarlijke producten of lange opleidingstrajecten. Je kan direct terug aan de slag met jouw hoofdtaak: koken, service, klanten ontvangen…. of sneller naar huis.

Hoe kan dat?

Wist je dat de beste manier om de hygiëne van een restaurant te beoordelen de netheid van de toiletten is? Dat is wat al uw gasten doen.

Iedereen is het er verder wel over eens dat klassieke combinaties: draadmop, dweilen, trekker, schuurborstel en ‘bakje vies water’ niet het antwoord biedt voor de moderne keuken. Met die ‘draadmop’ vegen we letterlijk vuil van links naar rechts en laten de rest staan vergisten in vuil water.

En niemand zit te wachten op de nieuwste versie van dezelfde foute oplossing: nog ‘een emmer op wieltjes met een mop’.

Er was duidelijk nood aan een fundamenteel nieuwe manier van werken voor de moeilijke probleem hoeken. Daarom ontwikkelde MOTORSCRUBBER het gepatenteerde DMT protocol.

Het DMT protocol, en bijhorende apparatuur, werd gericht ontwikkeld voor de moeilijkste schoonmaaktaken in de meest veeleisende actieve omgeving.

DMT procedures zet je in daar waar grote machines niet werken (vet!) of je domweg niet bij kan. Zelfs tijdens actieve werktijden kun je DMT snel inzetten zonder de keuken stil te leggen, of klanten te storen.

De resultaten zijn verbluffend. Met DMT wordt wereldwijd probleemloos elke inspectie norm gehaald. Met het DMT protocol reinig je op een eenvoudige maar gestandaardiseerde manier. Met doelgericht materiaal en minder tijdsbesteding haal je meetbaar hogere reinheidsnormen. En dat alles binnen een bescheiden budget. Jij zet straks met DMT zelf de nieuwe reinheid standaard voor jouw zaak.

Hoe handig dit is zie je dit op de onderstaande praktijk demonstratie in een restaurant

Hoe werkt het nu eigenlijk?

Het principe is eigenlijk zeer eenvoudig maar werd in DMT voor het eerst samengebracht in 1 systeem.

DMT – protocol staat voor ‘Deep Clean – Maintain – Transform’ ofwel, Diep Reinigen – Onderhouden – Transformeren.

Deep Clean – Diep Reinigen: dit doe je om de werkomgeving ten gronde schoon te maken. Je creëert een nieuw nulpunt van reinheid. Dit wordt jouw referentie kader van reinheid, biosecurity en hygiëne.

Maintain – Onderhoud. In bijna elk systeem wordt de werkelijke werkomgeving domweg over het hoofd gezien. Overal is er altijd opnieuw vervuiling: vb vetdampen, stof, spatten dat verder ophoopt. Niet zo in het DMT protocol. In de onderhoudsfase houd je die accumulatie voortdurend onder controle door korte snelle ingrepen met de BLADE. De Blade is een geïntegreerd vloerwisser systeem waarmee je snel vloeren en voegen kan reinigen.

Transform – Verandering: door afwisselend de Deep Clean – Maintain stappen te hanteren zet je automatisch een nieuwe standaard. Maar het is ook de manier en snelheid waarmee je dit bereikt. Je raakt eraan gewoon snel even de BLADE onderhoudstap te hernemen.

Wat heb ik nodig? Alles zit in het Horeca Pakket die je bij onze producten vindt. Deze omvatten de onderstaande elementen.

Zoals gezegd, geen complexe apparatuur, gevaarlijke producten of lange opleidingstrajecten. Je hebt enkel nodig:
1 – De Jet 3/M3 gemotoriseerde vloerschrobber,
2 – de Blade professionele vloerwisser/trekker en
3- een korte gestructureerde opleiding.

Als optioneel 4e stap kun je nog de STORM ontsmettingsstap toevoegen.

DMT – Apparatuur

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wel een video geeft nog meer duiding. Bekijk daarom de onderstaande filmpjes en spring gerust binnen op onze stand 5116: Motorscrubber België – Navicula

De Jet3/M3/Prowash zijn gemotoriseerde vloer- en wandborstels die gebruikt worden voor Diepe reiniging op de meest vervelende locaties.

De Blade is de professionele vloerwisser met de S/G/A Fibre professionele dweilen voor snelle interventie en voortdurend onderhoud in de actieve werkomgeving. Op onderstaand filmpje zie je hoe je hoe een McDonald Milkshake probleemloos aangepakt wordt.

De STORM professionele vernevelaar werd ontwikkeld om efficiënt grote oppervlaktes en complexe structuren te ontsmetten. Zo gebruikte EHBO Vlaanderen deze methode voor ontsmetting van zowel de professionele keukens als de filmset werkstations tijdens Bake Off Vlaanderen.

Meer vragen: bezoek ons op stand 5116 of kijk alvast op de website: www.motorscrubber.be

Over ons:

Bij Navicula kan je terecht voor allerlei projecten omtrent ‘professioneel water’. Als gespecialiseerd bedrijf bieden we een ecologisch verantwoord oplossingen met duurzame materialen.

Navicula behandelt zowel grote publieke als kleinere particuliere projecten. Elk project vertrekt vanuit een zoektocht naar duurzame oplossingen met een focus op ecologie en makkelijk onderhoud voor de klant.

Onze methodes en technieken werden door de jaren heen ontwikkeld, met meer dan 25 jaar expertise in het vak, onderbouwd met wetenschappelijke kennis.

Products

Vijverstofzuiger Fango Economy Pack

Vijverstofzuiger Fango Economy Pack

Vijverstofzuiger-vijverslibzuiger Fango 2000 Een goede vijverstofzuiger of waterzuiger is essentieel voor een goed onderhouden vijver. Vijveronderhoud vergt planning en inspanning, maar vooral goede apparatuur. De FANGO 2000 is het ideale toestel voor private vijvers en zwembaden. Geschikt voor zowel professionelen als particulieren. Kenmerken van deze vijverstofzuiger. De Fango 2000 vijverstofzuiger wordt gekenmerkt door een modern

Toon product »
DMT Professioneel Pakket Industriële Horeca Schoonmaak

DMT Professioneel Pakket Industriële Horeca Schoonmaak

Professioneel schoonmaken in de horeca was nog nooit zo makkelijk! Met extra focus op voedselveiligheid, ontsmetting en algemene hygiëne is dit professioneel pakket industriële horeca schoonmaak perfect geschikt voor een complete transformatie van uw schoonmaakmethodes binnen de horeca. Schrobben, dweilen EN ontsmetten in 1 handig pakket, met protocol voor tijdsbesparing en optimale resultaten! Makkelijk bruikbaar

Toon product »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top