Melitta Professional Coffee Solutions Benelux BV

Over ons

Melitta Professional Coffee Solutions Benelux BV is leverancier van zowel filterkoffiemachines als volautomatische én traditionele espressomachines. Onze organisatie levert apparatuur aan horecabedrijven, cateraars, hotel/restaurants en daarnaast ook aan het bedrijfsleven en instellingen. Onze technische dienst verzorgt daarbij het preventieve en correctieve onderhoud van de machines. Door kenmerken als kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand aanbieder van volautomatische koffiemachines. De kernactiviteit van de onderneming is het vervaardigen en distribueren van professionele apparatuur, voor de bereiding van specialiteiten koffie en filterkoffie. Daarnaast biedt Melitta Professional haar klanten een eigen technische klantenservice.
Melitta is onafhankelijk leverancier van apparatuur. U ontvangt dus altijd een betrouwbaar advies. Melitta is geen leverancier van koffie.

Gemarkeerd product

Products

Melitta-Cup-schräg-M-Schoko

Melitta Cup

De volautomaat voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta Cup combineert trend en lifestyle als table-top-automaat van topklasse; fair qua prijs en sterk qua prestaties. De volautomatische Melitta Cup koffiemachine is met zijn eenvoudige bediening, technische betrouwbaarheid en overheelrijke consumpties de ideale oplossing. Compleet uitgerust voor de volautomatische bereiding van koffie- specialiteiten, thee en cacaoproducten. Zowel geschikt

Toon product »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op