Meiko

Over ons

MEIKO Belgium is dé specialist in vaatwastechniek. Onze producten en diensten staan voor absolute topkwaliteit. Daarom komt u ons overal tegen waar professioneel moet worden afgewassen. Van gezellig café tot sterrenrestaurant, van lunchroom tot familiehotel.

Ons uitgebreide programma voorziet in een oplossing voor elke toepassing. Zoals voorlader vaatwasmachines en glazenspoelmachines voor achter de bar, doorschuifmachines in de spoelkeuken en de grotere korven- en bandtransportmachines in de grootkeukens van bijvoorbeeld hotels en cateringbedrijven.

Tijdens Horeca Expo demonstreren wij live onze voorlader vaatwasmachines en glazenspoelmachines, de M-iClean U. Deze machines zorgen in een recordtijd schitterend schoon en droog vaatwerk. Niet alleen glazen en servies, maar ook herbruikbare bekers en flessen, dankzij ons speciale korfsysteem. Daarnaast zijn de machines ook nog eens heel snel geïnstalleerd, doordat het voorfiltersysteem en het omgekeerde osmosesysteem (optie) volledig geïntegreerd zijn in de vaatwasmachine.

Kortom, met de M-iClean U vaatwasmachines en glazenspoelmachines bespaart u tijd, ruimte en kosten. Breng een bezoek aan onze stand en ervaar de vele voordelen zelf tijdens een van onze live demonstraties!

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top