Meiko

Meiko

Over ons

MEIKO Belgium is dé specialist in professionele vaatwastechniek. Onze producten en diensten staan voor absolute topkwaliteit. Daarom komt u ons overal tegen waar professioneel moet worden afgewassen. Van gezellig café tot sterrenrestaurant, van lunchroom tot familiehotel.

Ons uitgebreide programma voorziet in een oplossing voor elke toepassing. Zoals voorlader vaatwassers en glazenwassers voor achter de bar, doorschuifmachines in de spoelkeuken en de grotere korven- en bandtransportmachines in de grootkeukens van bijvoorbeeld hotels en cateringbedrijven. En ook voor het efficiënt verwerken van organisch afval bent u bij ons aan het juiste adres.

Tijdens Horeca Expo kunt u op onze stand met al deze oplossingen kennismaken. Zo demonstreren wij live onze voorlader vaatwasmachines en glazenspoelmachines, de M-iClean U (winnaar Horeca Expo Sustainability Award 2019). Deze machines zorgen in een recordtijd voor schitterend schoon en droog vaatwerk. Niet alleen glazen en servies, maar ook herbruikbare bekers en flessen, dankzij ons speciale korven. Daarnaast zijn de machines ook nog eens heel snel geïnstalleerd, doordat het voorfiltersysteem en het optionele osmosesysteem volledig geïntegreerd zijn in de machine. Kortom, met de M-iClean U vaatwassers en glazenwassers bespaart u tijd, ruimte en kosten.

Breng een bezoek aan onze stand en ervaar zelf de vele voordelen!

Neem contact met ons op

Scroll naar top