Market Direct Distribution

Market Direct Distribution

Over ons

OVER MDD ROOTS
Market Direct Distribution is een zoveelste mijlpaal die het wereldwijde succes van WJT International bekroont. MDD, opgericht in 2022 in België, wordt bepaald door een nauwkeurig doel dat proactief en efficiënt de beste producten levert.

Deze toewijding aan het onderscheidend vermogen in ons aanbod, vormt de kern van onze aanwezigheid. We worden geleid door een strategie die de ervaring van onze partners mensgericht maakt, waardoor een ongeëvenaarde en uitstekende kwaliteit wordt gegarandeerd. Van de winstgevendheid van onze partners tot de tevredenheid van de eindgebruikers, we besprenkelen zowel de bedrijven als de gerechten met een heerlijke onvergelijkbare smaak!

WAT DOET MDD?
MDD is een grootschalig distributiebedrijf dat zich inzet voor het aanbieden van een gevarieerde selectie foodserviceproducten, vertegenwoordigd door onderscheidende merken, speciaal gericht op de Europese markten. Het productassortiment van MDD omvat Libanese mouné, specerijen, olie, augurken, kaas, noten, zeep en tal van andere mediterrane producten, samen met vers fruit en groenten.

Aan onze huidige en toekomstige partners, of u nu supermarkten, etnische winkels en Libanese of Midden-Oosterse restaurants vertegenwoordigt, wij zijn verheugd u een uitzonderlijk assortiment van een superieur unieke kwaliteit te kunnen leveren.

MISSIE
Onze missie is om onze partners te voorzien van opmerkelijk smakelijke producten in combinatie met exclusieve diensten met toegevoegde waarde. Door gebruik te maken van de beste supply chain-kwalificaties van onze hoogopgeleide professionals, zullen we effectief werken aan het creëren van vraag naar onze producten en deze vervullen terwijl we sterke banden smeden met onze tevreden partners.

VISIE
De visie van MDD is om te gedijen op de Belgische markt en andere Europese markten, als de belangrijkste distributeur van het Midden-Oosten en andere onderscheidende vers- en foodserviceproducten.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top