Maes Inox

Over ons

Koken is creëren. Experimenteren en perfectioneren. Met een ongebreidelde passie ontwerpt de Chef zijn signatuurgerecht. Exclusief, kunstzinnig en een tikkeltje rebels. Koken is kunst scheppen. Dat kan alleen in een state-of-the-art keuken, volledig op maat van de Chef en zijn team.

Maes Inox ontwikkelt sinds 2003 professionele keukens in inox voor horeca, bedrijven en instanties. Elke keuken is custom made en dus even uniek als de artiest die er dagelijks in werkt. Vervaardigd in eigen atelier in Harelbeke en met duurzame topmaterialen. Zo maakt een keuken van Maes Inox puur vakmanschap mogelijk.

Bovendien biedt Maes Inox haar klanten een kwalitatief totaalpakket, van ontwerp tot onderhoud. En onderweg laten zij absoluut niets aan het toeval over. Elke droomkeuken begint met een visie, een idee in het hoofd van de Chef of de architect. Onze ontwerpers zetten dit idee nauwkeurig op papier en geven input omtrent de nieuwste materialen en technologieën. Ze schetsen een 3D-tekening precies volgens de noden van de klant en toetsten hun ontwerp regelmatig af. Tot de unieke keuken volledig naar wens is.

Daarna start de productie in het Maes Inox atelier. Een team van bekwame en ervaren vakmannen wekt er eigenhandig het ontwerp tot leven. Met extra aandacht voor een fraaie afwerking en een strakke tijdsplanning. Een keuken van Maes Inox beantwoordt trouwens altijd aan alle hygiëne-, milieu- en veiligheidswetgevingen. Een professioneel team komt de keuken nadien correct monteren. En deze technici blijven ook daarna non-stop paraat. Want Maes Inox garandeert vakkundige bijstand en ondersteuning, dag en nacht, elke dag van de week.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op