Lisimo / Maître Cuisine

Over ons

Lisimo brengt de smaak van Italië naar jouw professionele keuken. Onze pure, verse pesto’s, tapenades en sauzen worden met liefde en vakmanschap gemaakt van alleen de allerbeste ingrediënten. En dat proef je!

De verse kruiden worden met de hand geselecteerd, noten worden vers gebrand, de lekkerste kazen worden geïmporteerd en er wordt altijd de beste olijfolie gebruikt.

De producten van Lisimo worden vers geproduceerd en zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur, geur- en smaakstoffen. Daarnaast is ons volledige assortiment vrij van gluten, en hebben we veel vegetarische en lactosevrije opties. Exclusief ontwikkeld en verkrijgbaar voor de professionele keuken.

MAITRE CUISINE

Bespaar tijd in de professionele keuken met behoud van eigen identiteit én hoogwaardige kwaliteit.

Maître Cuisine biedt excellente basisproducten speciaal ontwikkeld voor de chef, uit de klassieke Franse keuken. De Glaces van Maître cuisine leveren de professionele kok tijd op in de keuken en vormen de perfecte basis of finishing touch voor heerlijke sauzen, bouillons en soepen. Alle producten zijn ambachtelijk bereid, glutenvrij, lactose vrij én clean label. Daarnaast zijn we de enige in (koel)vers!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op