LDL Group

Over ons

LDL Group is een familiale onderneming, met 70 gemotiveerde medewerkers, gevestigd in Deinze. LDL Group wil de klanten een meerwaarde bieden door het aanreiken van professionele totaaloplossingen (machines, installatie en dienst-na-verkoop) die het dagelijks werk van de eindverbruiker vergemakkelijken en bijdragen tot kostenbesparing.
Onze groep bestaat uit zes verschillende entiteiten, met elk een eigen specialisatie. Wij bieden verhuur, verkoop, financiering en onderdelen aan voor uw machines. Wij verdelen kwalitatieve merken die vaak door jaren ervaring ook heel betrouwbaar zijn. Stuk voor stuk merken die hoog aangeschreven zijn in de wasserijwereld.
De horecasector is dan ook één van de vele sectoren waar wij onze diensten aanbieden. Als horeca-uitbater of –medewerker krijgt u iedere dag te maken met vuile was. Gaande van tafellakens, servetten, beddengoed, handdoeken, vaatdoeken en uniformen voor uw personeel. Deze wilt u vaak zo snel mogelijk terug hygiënisch schoon en net gestreken. U kan dit uitbesteden, of eens met ons komen praten. Wij hebben vast een geschikte oplossing voor u! Kom langs op onze stand en vraag ernaar! Wij helpen u met veel plezier.
Wil u meer informatie? Bezoek dan onze website www.ldlgroup.be

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top