LC Company

Over ons

LC Company uit Zeebrugge maakt overheerlijke, artisanale garnaal- en kaaskroketten voor zowel horecazaken als particulieren . Vers en met de hand gemaakt, met smakelijke ingrediënten van topkwaliteit.

Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Het is vanzelfsprekend dat onze garnalen vers uit de zee komen. Om het uiterst lichte en krokante omhulsel waar onze kroketten om bekend zijn te bereiden, gebruiken wij Japans panko-broodkruim. Dit paneermeel is zoeter en luchtiger dan de Westerse variant en geeft al onze kroketten het omhulsel waar onze klanten zo dol op zijn. Naast kaas- en garnaalkroketten, verkopen wij nu ook 1ste kwaliteit gepelde Noordzee garnalen.

LC Company is een familiezaak die kan bogen op 40 jaar ervaring. Om de kwaliteit van onze artisanale producten te waarborgen, maken we alle kroketten met de hand, op artisanale wijze. En dat met veel liefde voor het vak en voor u, onze klant. Wij leveren zowel aan particulieren als horecazaken en werken elke bestelling met evenveel zorg af.

Lees hier alles over onze producten, of neem alvast een kijkje bij onze bereiding- en serveertips om de nodige inspiratie op te doen.
Als u nog specifieke vragen heeft of een bestelling wenst te plaatsen, kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op