Lafosse

Lafosse

Over ons

Lafosse is al meer dan 40 jaar de referentie in keukentechnologie voor de professionele Chef. Of je nu nood hebt aan een nieuwe combisteamer, je vaatwas aan vervanging toe is of je broed op een totaal nieuw project, bij Lafosse ben je aan het juiste adres.

Alles begint met een goed gesprek bij jou op locatie, of in onze eigen showroom, om je noden perfect te kunnen inschatten. Op basis daarvan wordt de offerte opgemaakt, indien nodig aangevuld met tekeningen van de eigen studiedienst. Bij een offerte van Lafosse zijn er bovendien geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten of bijkomende rekeningen achteraf. Onze offerte prijs is all-inclusive en dus wat je uiteindelijk betaalt. Ook onze service is all-in vanaf het eerste contact tot en met de opvolging op de werf en de uitstekende dienst-na-verkoop 7/7.

Of het nu een enkele combisteamer betreft, of een volledig uitgewerkte keuken voor je restaurant, Lafosse staat steeds garant voor een perfecte uitvoering. Voor onze producten doen we naast eigen Belgische ateliers uitsluitend beroep op partners die dezelfde filosofie genegen zijn en zweren bij productie in West-Europa. Het is de bewuste keuze van Lafosse om kwaliteit boven prijs te laten primeren.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top