Lafosse

Lafosse

Over ons

Lafosse is al meer dan 40 jaar de referentie in keukentechnologie voor de professionele Chef. Of je nu nood hebt aan een nieuwe combisteamer, je vaatwas aan vervanging toe is of je broed op een totaal nieuw project, bij Lafosse ben je aan het juiste adres.

Alles begint met een goed gesprek bij jou op locatie, of in onze eigen showroom, om je noden perfect te kunnen inschatten. Op basis daarvan wordt de offerte opgemaakt, indien nodig aangevuld met tekeningen van de eigen studiedienst. Bij een offerte van Lafosse zijn er bovendien geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten of bijkomende rekeningen achteraf. Onze offerte prijs is all-inclusive en dus wat je uiteindelijk betaalt. Ook onze service is all-in vanaf het eerste contact tot en met de opvolging op de werf en de uitstekende dienst-na-verkoop 7/7.

Of het nu een enkele combisteamer betreft, of een volledig uitgewerkte keuken voor je restaurant, Lafosse staat steeds garant voor een perfecte uitvoering. Voor onze producten doen we naast eigen Belgische ateliers uitsluitend beroep op partners die dezelfde filosofie genegen zijn en zweren bij productie in West-Europa. Het is de bewuste keuze van Lafosse om kwaliteit boven prijs te laten primeren.

Vacatures

Assistent projectleider

Projectadviseur

Lafosse nv is bedrijvig onder de merken Lafosse, Vermandere en HandsHero. Samen met onze 35 medewerkers gaan we elke dag de uitdaging aan om onze klanten dé perfecte service te bieden.

Om onze groeiende organisatie verder te versterken zijn wij op zoek naar een projectadviseur voor Lafosse om ons team te versterken.

Je houdt ervan een proces van A tot Z tot een goed einde te brengen? Je krijgt energie van een nauw contact met diverse gepassioneerde klanten?

Zie jobaanbieding »
Technieker

Technieker

ouw dag als technieker

Als technieker krijg je de kans om de mooiste keukenprojecten van België te realiseren. Je weet elke keer nauwgezet een ganse keuken in elkaar te puzzelen. Indien nodig plaats je ook enkele stukken. Je zorgt daarnaast ook voor de aansluiting van elektriciteit, gas, water- en luchtkanalisatie. Niet meteen de juiste aansluiting op de juiste plaats? Geen probleem voor jou, jouw motto is immers ‘elk probleem vormt een leuke uitdaging’. Je begeleidt je klant gedurende het ganse installatieproject. Je geeft hen steeds voldoende informatie over het gebruik én onderhoud van het materiaal. En je vertrekt pas als de installatie van topkwaliteit is. Samengevat in 2 woorden: variatie en verantwoordelijkheid!

En het zijn nèt deze taken die je een kick geven, elke dag opnieuw!

Zie jobaanbieding »
Service technieker

Service technieker

Een passie voor techniek? Perfect, dan ben jij misschien wel onze nieuwe service technieker.

Wij bieden jou als service technieker:

– Een aantrekkelijk loon met diverse extralegale voordelen zoals een bestelwagen met tankkaart, een onkostenvergoeding, maaltijdcheques, een GSM met bijhorend abonnement en een tablet.

– Je krijgt naast je 20 wettelijke dagen vakantie nog 12 bijkomende inhaalrustdagen.

– Je wordt omringd door een leuk team van collega’s, elk expert in hun vakgebied.

– We stimuleren persoonlijke groei door een aanbod van talrijke externe en interne opleidingen.

– Last but not least hebben we een team ‘sfeer’ die regelmatig leuke activiteiten organiseert zoals onze jaarlijkse dartswedstrijd, frietjes op vrijdag etc.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top