Horecafocus Group

Over ons

Horeca is uw passie, loonadministratie en personeelsbeheer die van ons.

Horecafocus Sociaal Bureau is als onderdeel van de Horecafocus Group een gespecialiseerd advieskantoor & sociaal bureau voor de horecasector. Wij onderscheiden ons door een jarenlange sectorspecifieke ervaring en specialistische vakkennis.
Bij ons is uw personeelsadministratie in goede handen, onze dienstverlening is gericht op een vlekkeloos verwerkingsproces; een vlotte en stipte loonberekening waarbij persoonlijk contact een belangrijke rol speelt.

Horecafocus Staffable Payroll is als onderdeel van de Horecafocus Group een specialist in de verloning van flexibele medewerkers in de horeca- & evenementen sector. Met een doorgedreven service level en een op maat gemaakt software programma bedienen we een grote diversiteit aan klanten. Wij maken er onze missie van om te bepalen welke optie voor u de meest geschikte én goedkoopste is.

Horecafocus Sociaal Bureau & Horecafocus Staffable Payroll slaan de handen in elkaar en bieden u een totaaloplossing voor uw vaste & flexibele medewerkers. Een unieke combinatie die er voor het eerst voor zorgt dat we kunnen werken naar de noden van onze klant de medewerkers kunnen inschrijven op de meest passende manier.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top