Gullimex

Gullimex

Over ons

Gullimex introduceerde haar eerste digitale voedselthermometer in 1982. Het bedrijf is uitgegroeid tot marktleider op gebied van voedselveiligheid, dé HACCP-specialist van Nederland en kennispartner op het gebied van BRC / FSSC 22000. Omdat Gullimex klanten de zekerheid biedt dat alle processen voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie.

Gullimex levert daarvoor een breed assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten voor voedselveiligheid van o.a. Hygiena, AMETEK MOCON, Ebro. En het biedt een zeer hoog gewaardeerde proactieve ondersteuning via kalibratieservice en onderhoud. Daarnaast biedt onze oplossing RmoniWeb de mogelijkheid om het voedselveiligheidsproces volledig digitaal te borgen.

De eerste digitale voedselthermometers introduceerde Gullimex bij de slager, bakker en de vis- en groentedetaillist. Inmiddels biedt de onderneming een breed scala aan goedgekeurde HACCP thermometers, infrarood thermometers en loggers voor omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid.

En daar blijft het niet bij. Vele klanten zijn inmiddels ook dankbare gebruikers van de kenmerkende gele verzendkoker om meetinstrumenten op te sturen voor de unieke kalibratieservice van Gullimex. De jaarlijkse kalibratie en onderhoudsbeurt helpt klanten om certificaten actueel en apparaten in goede staat te houden.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top