GoodMeat

GoodMeat

Over ons

Als Belgisch familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het selecteren, importeren en portioneren van kwaliteitsvlees van over de hele wereld. Ons verhaal start meer dan 100 jaar geleden en de passie voor vlees zit ons in de genen. Intussen staat de derde en vierde generatie Vanderhaeghe aan het roer en dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende relaties met kwekers-producenten wereldwijd, slagen we erin een constante topkwaliteit te leveren van verschillende rundveerassen. Bij de selectie spelen criteria als leeftijd, smaak, rijpingstijd, marmering, herkomst, traceerbaarheid en dierenwelzijn een primordiale rol. Ook voor lams-, kalfs- en varkensvlees van verschillende origines, kunt u bij ons terecht. We versnijden en verpakken steeds volgens uw wensen. Bent u eerder op zoek naar traditioneel bereide kwaliteitsburgers of delicatessen, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Producten

Nieuws

Vacatures

Orderpicker met affiniteit voor horeca m/v

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de producten aan de hand van de bestelbon en volgens de gevraagde wensen van de klant. Je verpakt alles op een kwalitatieve en zorgvuldige manier en voert je werkzaamheden altijd uit volgens de geldende veiligheids- en hygiëneregels.
Na picking en controle, zet je de producten netjes weg op hun juiste locatie in het magazijn. Dit moet op een snelle, correcte manier gebeuren. Je let ook op voorraadverschillen en geeft deze door aan de verantwoordelijke.
Voor het transporteren van de goederen gebruik je een transpallet/pickingtrolley.
Aandachtig en nauwkeurig tellen, alsook nauwgezet de procedures opvolgen is noodzakelijk.
Goede beheersing van het Nederlands gesproken en geschreven is vereist daar je gegevens in de computer moet ingeven.
Je dag begint om 10:00 en eindigt om 18:30.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top