Good Meat

Over ons

Als Belgisch familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het selecteren, importeren en portioneren van kwaliteitsvlees van over de hele wereld. Ons verhaal start meer dan 100 jaar geleden en de passie voor vlees zit ons in de genen. Intussen staat de derde en vierde generatie Vanderhaeghe aan het roer en dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende relaties met kwekers-producenten wereldwijd, slagen we erin een constante topkwaliteit te leveren van verschillende rundveerassen. Bij de selectie spelen criteria als leeftijd, smaak, rijpingstijd, marmering, herkomst, traceerbaarheid en dierenwelzijn een primordiale rol. Ook voor lams-, kalfs- en varkensvlees van verschillende origines, kunt u bij ons terecht. We versnijden en verpakken steeds volgens uw wensen. Bent u eerder op zoek naar traditioneel bereide kwaliteitsburgers of delicatessen, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

cropped-438

Kwaliteitsmedewerker m/v

Omschrijving

Je houdt het kwaliteitssysteem up-to-date en sensibiliseert de medewerkers inzake kwaliteitsbewustzijn om zo een voedselveiligheidscultuur te creëren.
Je onderhoudt het kwaliteitshandboek en zorgt er voor dat alle interne medewerkers op de hoogte zijn van de kwaliteitsprocedures en dat ze deze ook daadwerkelijk opvolgen.
Je voert regelmatig visuele controles uit op de productievloer en controleert zaken als reiniging, infrastructuur, hygiëne personeel, procesbeheersing, tracering, …
Je staat in voor het beheer van klachten, incidenten en recalls m.b.t. kwaliteit die je gaat analyseren, rapporteren en opvolgen.
Je draagt bij tot het continue verbeteren van de kwaliteitsprocessen en geeft proceswijzigingen door.
Je staat in voor het opvolgen en aanvragen van analyses.
Je geeft regelmatig opleidingen aan (nieuw) personeel.

Zie jobaanbieding »
cropped-437

Orderpicker met affiniteit voor horeca m/v

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de producten aan de hand van de bestelbon en volgens de gevraagde wensen van de klant. Je verpakt alles op een kwalitatieve en zorgvuldige manier en voert je werkzaamheden altijd uit volgens de geldende veiligheids- en hygiëneregels.
Na picking en controle, zet je de producten netjes weg op hun juiste locatie in het magazijn. Dit moet op een snelle, correcte manier gebeuren. Je let ook op voorraadverschillen en geeft deze door aan de verantwoordelijke.
Voor het transporteren van de goederen gebruik je een transpallet/pickingtrolley.
Aandachtig en nauwkeurig tellen, alsook nauwgezet de procedures opvolgen is noodzakelijk.
Goede beheersing van het Nederlands gesproken en geschreven is vereist daar je gegevens in de computer moet ingeven.
Je dag begint om 10:00 en eindigt om 18:30.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top