Ganda Fine Foods

Over ons

Ganda Fine Foods is een Belgische producent van voedingsmiddelen. Het is een groep bedrijven die in de loop van enkele decennia een organische groei heeft doorgemaakt. Alles begon met Ganda Ham, de pure droog gezouten ham. Een ambachtelijk icoon gemaakt met respect voor het product en de natuur.
De bedrijven die de afgelopen decennia zijn overgenomen, delen dezelfde visie. Le Larry en Vasedel op het vlak van zuivel. Meestershesp maakt gedroogde hammen ‘en croûte de sel’. En Brugse Ham produceert een breed gamma gedroogde en gezouten vleesproducten.
Hoewel innovatie ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van het bedrijf is, is elke beslissing afgestemd op de stichtende overtuiging dat het beste product, een puur en natuurlijk product is.
Ganda Fine Foods maakt voedingsmiddelen met zo min mogelijk ingrediënten en wordt beschouwd als een expert op het gebied van zuivel en droog gezouten vlees.

Speciaal voor Horeca Expo stelt Ganda Fine Foods zijn meest exclusieve producten voor: het Menapia assortiment. Charcuterie gemaakt van het vlees van het gereïncarneerde Menapische varken. Het dier dat onze voorouders reeds verwerkten tot ham, in de tijd dat de Romeinen deze regionen trachtten te overwinnen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top