Fryns Distillery

Over ons

Fryns, een uniek verhaal van familie, passie, kwaliteit en vakmanschap met een innovatieve twist. Dit sinds 1887, al vijf generaties lang. Vandaag brengen we een verhaal van een rijke geschiedenis, een familie en pure vakmanschap. Dankzij ons vakmanschap in combinatie met een innovatieve twist brengen wij een assortiment aan premium alcoholische en non-alcoholische dranken met een unieke ervaring.
Zo tillen we oude familierecepturen naar een hoger niveau door te werken met 100% natuurlijke producten. Dit resulteert in 100% pure smaken. Op deze manier tonen wij aan hoe geweldig lekker en veelzijdig jenever is. Jenever is zonder twijfel een Belgisch topproduct!
Bovenop jenever maken wij ook heerlijke alcoholvrije aperitieven die perfect zijn als basis voor mocktails! Een heerlijke beleving en dat met 0% alcohol.
Onze Fryns producten zijn een ideale partner voor bartenders die de voorkeur geven aan een product van goede kwaliteit met een extra beleving.

Naast ons Fryns merk, produceren we ook ‘Lady Jane’s Choice Cocktails’. Dit zijn premium ready-to-drink cocktails en zijn perfect voor bars, restaurants, cateraars, … waar er weinig tijd is voor het mixen van eigen cocktails.

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top