FrieslandCampina Professional – Debic & Lattiz

FrieslandCampina Professional – Debic & Lattiz

Over ons

FrieslandCampina
Debic & Lattiz maken deel uit van FrieslandCampina. FrieslandCampina is een van de grootste zuivelbedrijven ter wereld en heeft een coöperatieve traditie die meer dan 140 jaar teruggaat. Onze meer dan 3,000 leden bezitten 100 procent van Koninklijke FrieslandCampina N.V. Al onze melkveehouders zijn onafhankelijke ondernemers. Hun expertise en professionaliteit helpen ons om kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te garanderen.

Wij zijn Debic
Debic is een professioneel zuivelmerk voor chefs, patissiers en andere horecaprofessionals. Een van de belangrijkste ingrediënten van culinaire topbereidingen is zuivel, een cruciaal element voor het succes van chefs en bakkers. Wij bieden chefs en bakkers een solide basis zuivelproducten waarop ze blindelings kunnen vertrouwen. Als betrouwbare partner helpen wij u om op alle mogelijke manieren uw beroepsleven makkelijker te maken. Wij begrijpen de uitdagingen die bij werken met zuivel komen kijken en zorgen er dus voor dat onze producten uiterst handig in gebruik zijn.

Boost je business met Lattiz
Lattiz is de slimme oplossing voor perfect melkschuim. Met Lattiz serveer je snel en makkelijk de lekkerste melkkoffies van constante, hoge kwaliteit. Daarmee bespaar je veel tijd, waardoor je de verkoop van melkkoffies in jouw onderneming kunt verhogen én meer tijd aan je gasten kunt besteden! Wist je daarnaast dat zowel de Lattiz-machine als onze verpakking voldoen aan de allerhoogste hygiëne-eisen? Zo reinigt de machine zichzelf en is er geen contact tussen het melkproduct en de machine of barista.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top