foodtrailers.eu / CBG

Over ons

Nice to meet you!
Wij zijn Foodtrailers.eu

Wij zijn begonnen in 2014 in het zuiden van Nederland en sindsdien hebben wij al meer dan 1000 klanten gelukkig kunnen maken met een volledige customized Foodtrailers. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom op wielen! Voor iedere klant een volledig gepersonaliseerd plan. Wij bieden als enige leverancier een foodtrailer aan die volledig EU gekeurd is als foodtrailer, met bijbehorend COC certificaat.

Wij Personaliseren
Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de Foodtrailer business en produceren Foodtrailers in meer dan 250 RAL kleuren rechtstreeks uit de fabriek! Je kunt bij ons je foodtrailer geheel op maat laten maken naar jouw eigen wensen! Van kleur tot apparatuur en van bestickering tot interieur, helemaal zoals jij het zelf wilt! We richten ook uw foodtrailer in met apparatuur indien u dit wenst. Gasinbouw zondermeer mogelijk.

Wij Creëren
Wij creëren voor jou de perfecte foodtrailer en denken graag met je mee hoe jij het maximale uit je business kunt halen! We creëren samen met jou een totaalconcept! Heb je nog accessoires nodig zoals bijvoorbeeld een leuke bijzettafel of wil je je business uitbreiden met een grill, bakplaat, friteuse etc. dan kun je dit allemaal aan scherpe tarieven bij ons rechtstreeks bestellen!

We Support
Naast de materialen en services denken we ook creatief met je mee! Welke foodtruckfestivals zijn er dit jaar allemaal? Wat is een bijpassend logo en huisstijl voor mijn bedrijf? Welke marketingtools kan ik inzetten? Wat is de wet-regelgeving omtrent een foodtrailer? Ook voor deze zaken kunt u bij ons terecht.

Wij houden van Succes!
Wij houden van succesverhalen! Wij willen dat onze klanten succes behalen met hun foodtrailer business en helpen daarin graag mee waar we kunnen!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top