Food Expert / OrienBites

Over ons

OrienBites is een toonaangevende wereldwijde producent, exporteur en marketeer van handgemaakte diepgevroren Aziatische voedingsproducten. We zijn een trots lid van Food Empire Holdings, een in Singapore genoteerde groep die wereldwijd actief is en exporteert naar meer dan 60 landen, waaronder de EU, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, China, het Midden-Oosten en de VS.

Wij geloven dat het van vitaal belang is om de authenticiteit van het Aziatische voedsel dat we verkopen te behouden, en streven ernaar om Aziatisch voedsel aan onze klanten aan te bieden, zodat zij kunnen genieten van de geweldige exotische smaken van de Oriënt.
Ons voedsel is gemakkelijk te koken en kan gemakkelijk worden bereid binnen enkele minuten.

Klanttevredenheid begint met kwaliteit en consistentie, dus we zorgen er nauwgezet voor dat elk product aan onze hoge normen voldoet en dat klanten elke keer dezelfde geweldige smaak krijgen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Wij leveren aan retailers, importeurs, groothandelaren en andere distributiepartners en zijn volledig voorbereid om productie in grote hoeveelheden aan te kunnen. We zijn uitgerust om bestellingen van elke omvang te matchen met onze gevestigde productie- en supply chains.

Om ervoor te zorgen dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, zijn al onze fabrieken BRC-, IFS- en HACCP-gecertificeerd en houden we ons aan onze Clean Label-belofte voor al onze producten.
Ga voor meer informatie over onze activiteiten naar de website van onze groep op www.foodempire.com.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top