Fine2Dine / CHIC

Over ons

Aerts biedt hedendaagse, competitieve producten die
een breed publiek aanspreken. Met de innovatieve maar
toegankelijke ontwerpen van zijn producten, richt Aerts
zich op de behoeften van elk klantensegment. Dit komt
tot uiting in de brede merkenportfolio die het bedrijf
aanbiedt.

Het Belgische merk CHIC brengt u uniek en tijdloos ontworpen producten, in combinatie met unieke materiaalkenmerken. Momenteel is de tableware industrie sterk gericht op design. Als antwoord hierop wil CHIC gebruiksvriendelijke designproducten met een toegevoegde waarde produceren. CHIC werd eind 2014 in België opgericht. De ontwerpen zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen een Nederlands-Belgisch designteam ondersteund door een internationaal team van productspecialisten. Het jonge merk werd reeds een aantal keer genomineerd, vooral in de horecasector. De verschillende productlijnen van CHIC zijn ontwikkeld met de visie om een elegant ontwerp te combineren met innovatieve materialen (bijvoorbeeld lichtgewicht materiaal, magnesiumporselein, in de massa gekleurde producten) die op hun beurt voldoen aan de gebruikerseisen.

Fine2Dine is een trend- en tijdsgebonden merk dat snel evolueert en inspeelt op de laatste creatieve trends en innovaties in de markt. Kwalitatief tafelservies in trendy kleuren en materialen, met een modern design en perfect gebruiksvriendelijk. Met de focus op de professionele food service industrie, streeft Fine2Dine ernaar zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes van de markt. Professionals moeten creatief kunnen zijn en snel en eenvoudig van set-up kunnen wisselen. Zo kan de chef van morgen zijn presentatie perfect afstemmen op zijn gerechten of de sfeer in het restaurant. En dit aan betaalbare prijzen.

Fine2Dine werd opgericht in December 2016 en is een snel groeiend jong merk. Alle collecties worden ontwikkeld door een Belgisch product team in nauwe samenwerking met een internationaal team van product specialisten en designers. Research, creativiteit en marktinzichten worden gecombineerd om stijlvolle trendy collecties te creëren die beantwoorden aan de behoeftes van de professional. De designs zijn steeds gebruiksvriendelijk, rekening houdend met de unieke kenmerken van elk product.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top