Filliers Distillery

Filliers Distillery

Over ons

In 1869 kocht Karel Lodewijk Filliers landbouwgrond aan om een landbouwbedrijf te beginnen. Het duurde echter niet lang voordat zijn neef Kamiel Filliers in 1880 een vergunning kreeg om naast de landbouwactiviteiten ook alcohol te beginnen stoken. Al vijf generaties lang wordt er verder gebouwd op de eerste stappen die Karel Lodewijk Filliers gezet heeft. Van het uitbreiden van de site tot het creëren van nieuwe producten. Als één van de laatste warme stokerijen in België stookt Filliers Distillery vandaag nog steeds volgens een goed bewaard familiegeheim. De site heeft drie aparte stokerijen waardoor ze bij Filliers Distillery een groot aanbod aan verschillende spirits kunnen creëren.
In de loop van de jaren werd het aanbod aan jenevers steeds verfijnd en uitgebreid. Naast de traditionele graanjenevers en andere jenevers en likeuren, produceert Filliers ook een eigen gin en whisky. Daarnaast is Filliers Distillery in de Benelux ook één van de grootste stokers van moutwijn, een basisproduct voor jenevers en levert dit aan alle afzetlanden (België, Nederland en Québec in Canada). Vandaag wordt het bedrijf geleid door Bart Cnudde, de eerste CEO zonder achternaam ‘Filliers’

Nieuws

Vacatures

Quality Manager

Filliers Distillery is een dynamische en groeiende familiale onderneming die reeds ruim 140 jaar authenticiteit en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Van beslagzetting tot het distilleren van jenever, het ambachtelijke stookproces bij Filliers beschikt over het vakmanschap van 6 generaties meesterstokers en komt zo tot de meest exquise spirits. Filliers Distillery staat aan de top van onafhankelijke bedrijven in de Belgische en Luxemburgse sector van de ‘premium spirits’, en richt zich volop naar export. Om de verdere groei te realiseren en onze strategische ambities waar te maken, zijn we op zoek naar een Quality Manager.

DE UITDAGING
Als Quality Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Distillery Director en heb je onderstaande verantwoordelijkheden. Naast het opstellen, bewaken en (laten) uitvoeren van het kwaliteitsbeleid, werkt de Quality Manager nauw samen met de Distillery Director voor ad hoc projecten.

Meer weten? https://filliersdistillery.com/nl/jobs/quality-manager/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top