F-reddie

Over ons

F-reddie maakt jouw winkel, horeca- of traiteurzaak Future Reddie.

Jouw online verkoop, communicatie en administratie onder 1 dak in 1 pakket.

Het Freddie bestelsysteem is dé oplossing voor elke winkel, horeca- of traiteurzaak die gerechten, menu’s of schotels op bestelling aanbiedt. Een aantrekkelijke webshop voor de klant én een handig systeem waarbij jij als ondernemer met 1 druk op de knop een overzicht krijgt van jouw bestellingen, productie-items van je gerechten, pakbonnen en facturen.

Freddie zorgt ervoor dat jij je producten online kan verkopen, én biedt daarbovenop ook een handig systeem om jouw bestellingen veel vlotter af te handelen.
Freddie zorgt voor de opbouw van jouw website en unieke webshop. Je bepaalt hoeveel producten en categorieën je nodig hebt, en wij voeren alle gegevens voor jou in. Daarnaast zorgen wij ook voor al je product updates, zodat jij je kan blijven focussen in de keuken.

Om ervoor te zorgen dat alles nog vlotter gaat in je keuken hebben wij ook een systeem uitgebouwd waarbij alle items in je menu worden opgesplitst in overzichtelijke bestellijsten én individueel op etiketten worden geprint. Freddie maakt ook automatisch jouw facturen en pakbonnen op. Zo valt alle administratie van bestelling tot afhaal voor jou weg. Vanaf nu werk je foutloos, tijdsbesparend én verhoog je je omzet.

Zo valt er een pak stress weg voor jou.

De Voordelen van het Freddie-systeem:

– Verhoog je omzet. Klanten kunnen vanop eender welk toestel makkelijk hun bestelling plaatsen. Willen ze toch liever persoonlijk hun bestelling doorgeven, dat kan uiteraard ook nog altijd.

– Optimaliseer jouw administratie. Omdat alles van bestelling tot afvullen geautomatiseerd is, maak je geen fouten meer en verlies je vooral geen tijd meer met het noteren van bestellingen en het maken van bestellijsten, lijsten voor mise-en place en afhaallijsten.

– Verlaag jouw personeelskost. Omdat je geen tijd meer verliest met alle administratie, het oplossen van foutjes, en het natellen van alle lijsten én omdat het klaarzetten van de bestellingen veel vlotter verloopt door de gepersonaliseerde etiketten, win je bakken tijd.

– Geen wachtrijen bij afhaal. Vermijd lange wachtrijen tijdens de feestdagen. Klanten hebben reeds online betaald (optioneel) én de bestellingen staan foutloos klaar dankzij het ticketing-systeem. Extra controle is niet meer nodig.

Freddie’s diensten:

– Website: Je website krijgt een volledige make-over of een volledig nieuw design in jouw huisstijl om jouw klant meteen te overtuigen. Jouw webshop en ticketing systeem gaan hand in hand met een perfect functionerende website, makkelijk in gebruik en beschikbaar op alle toestellen.

– Webshop: Je stelt zelf alle parameters samen om jouw webshop te personaliseren. Alles is optioneel en aanpasbaar. Freddie garandeert een mooie, aantrekkelijke lay-out in jouw huisstijl.

– Ticketing: Jouw webshop wordt gelinkt aan een standaard etiketteermachine, makkelijk in gebruik. Automatische etikettering voor al jouw producten. Van bestelling tot levering of afhaling, jouw gepersonaliseerde etiketten zorgen voor een foutloze en snelle afhandeling.

– Branding & Design: Zelf geen kaas gegeten van design? Freddie zorgt ervoor dat het gezicht van jouw zaak opvalt en past bij de stijl en uitstraling van jouw bedrijf. We helpen je op weg om er voor te zorgen dat jij helemaal klaar bent voor al je online en offline communicatie.

– Ontwikkeling: Nog een voordeel van Freddie: jij vraagt, Freddie programmeert. Heb je specifieke wensen voor jouw website of webshop, dat kan! Freddie werkt op maat, omdat hij weet dat elke klant verschillend is, omdat iedereen een unieke stijl heeft.

– Help & Support: Dit maakt Freddie uniek!
Freddie heeft een jarenlange ervaring in de horeca-, hospitality- en de communicatiewereld. Die combinatie zorgt voor een grote kennis van de sector, met daarbovenop alle technische kennis om jouw zaak een kick in the ass te geven!

Geen zorgen, Freddie staat jou bij! Opvolging van jouw website, updates in jouw webshop, maken van menukaarten, social media ondersteuning en productoptimalisatie.

Want Freddie is your Wingman

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top