17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

F-reddie
F-reddie

F-reddie

Over ons

F-REDDIE bouwt webshops op maat van traiteur-, restaurant-, catering- en andere horecazaken. De F-REDDIE software optimaliseert het bestelproces zowel voor als achter de schermen.

Jawel, de F van F-REDDIE staat voor food. Heeft jouw zaak iets met lekker eten en/of drinken te maken, dan hebben we alles in huis om er een succes van te maken.
En ja, de F staat ook voor Future. F-REDDIE is een team van horeca- en communicatiespecialisten, die je helpen om jouw zaak online én offline ready & steady te maken voor de toekomst.
Of je nu gaat starten, of je jouw onderneming naar een hoger niveau wil tillen. F-REDDIE maakt je Future Ready. Snappie?

Diensten

F-REDDIE SOFTWARE

De F-REDDIE software optimaliseert het bestelproces van traiteur-, restaurant-, catering- en andere horecazaken, zowel voor als achter de schermen. De software is in-house ontwikkeld op basis van onze eigen ervaringen. Het zit vol handige tools om je keuken en team beter te organiseren. Daardoor verkoop je niet alleen meer, je wint tijd, middelen en energie. Een win-win voor jouw klanten, het team en de zaak.

GRAPHIC AND WEB DESIGN
We bouwen jouw webshop from scratch, helemaal in lijn met de huisstijl van jouw zaak. Het F-REDDIE team ontwerpt en codeert dat het een lieve lust is. Door zowel online en offline alles mooi op elkaar af te stemmen, creëren we een merk dat je klanten niet meer zullen vergeten. Kan je logo wel een opfrissing gebruiken, of moet je nog aan de branding beginnen, dan denken we graag met je mee.

HORECA/HOSPITALITY CONSULTING

Welke food producten verkopen het beste online? Hoe kan jouw personeel helpen om meer te verkopen via de webshop? En wat zijn de grootste valkuilen voor een startende horecazaak? Het F-REDDIE team houdt de vinger aan de pols van de consument én de food ondernemer. Op basis van onze jarenlange ervaring helpen we je om jouw zaak future-ready te maken.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top