DV Foods

DV Foods

Over ons

DV Foods is een jong en dynamisch bedrijf opgestart begin de jaren 90 en gevestigd in het West-Vlaamse Meulebeke. De overname van het productiebedrijf “Vidé Marleen” in 2004, biedt DV Foods bijkomende troeven en het meest complete bladerdeeggamma van de Belgische markt. Sinds 2009 is DV Foods gevestigd in een totaal nieuwe infrastructuur, met een bedrijfsoppervlakte van +/- 6000 m².

De verschillende bladerdeeg-producten, te gebruiken als garnituur of als bouchee om te vullen, zorgen door hun veelzijdigheid in gebruik voor een creatieve toets aan uw gerechten of hapjes. Tevens biedt DV Foods een totaalassortiment van chocoladeproducten die ideaal zijn om te gebruiken als versiering voor elk vernieuwend dessertbord of om als kuipje te vullen met chocolademousse, bavarois, sorbet en tal van andere producten.
Naast enkele seizoensproducten voor Valentijn, Pasen, Kerstmis & Nieuwjaar zet DV Foods volop in op nieuwe innovaties in de productie-eenheid. Zo maken we sinds 2018 ook meringues, zanddeeg tarteletten & quiches.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top