Dutch Cups
Dutch Cups

Dutch Cups

Over ons

Dutch Cups is een producent en leverancier van herbruikbare kunststof drinkglazen en aanverwante producten en diensten. Onze stevige plastic glazen, ook wel bekend als ecoglazen, zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen zoals polycarbonaat, tritan en polypropyleen. De ecoglazen van Dutch Cups hebben de uitstraling en het gevoel van echt glaswerk. Alle glazen zijn vele malen herbruikbaar, zijn eenvoudig zowel met de hand als machinaal schoon te maken, en kan worden bedrukt met een scala aan kleuren, van één kleur tot fullcolour. Bij Dutch Cups hebben we een ruime keuze aan modellen, formaten en typen glazen, inclusief diverse kleuropties.

Bovendien biedt Dutch Cups handige schenkkannen, dienbladen en opslagkisten. We hebben een uitgebreide voorraad glazen direct beschikbaar voor snelle levering. Al onze Dutch Cups producten worden geproduceerd in Nederland, waarbij gebruik wordt gemaakt van een productielocatie die 24/7 gedurende 50 weken per jaar operationeel is. Dutch Cups staat voor kwaliteit, service, snelle levertijden en goede prijzen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Account Manager België (m/v)

Dutch Cups BV is al 28 jaar een toonaangevende leverancier in Nederland, België en omliggende landen van herbruikbare kunststof drinkglazen en aanverwante producten gericht op duurzame food en drankverpakkingen.

Wij zoeken een
ACCOUNT MANAGER België (m/v).

Je kunt met ons nieuwe markten helpen ontwikkelen en werken om onze missie, van een duurzaam en veilig glas aan ieders lippen, te doen slagen.

Het werk zal vooral bestaan uit de volgende kerntaken:
1) Relatiebeheer; actief onderhouden van contacten met klanten.
2) Acquisitie; werven van nieuwe klanten.

Voor meer informatie over onder andere de functie-eisen en wat wij bieden, lees je de gehele omschrijving.

Word jij de nieuwe spits van ons team, wil je elke dag duurzaam scoren en lijkt het je interessant om in een informele organisatie een belangrijke rol te spelen? Neem dan contact met ons op via dennis@dutchcups.nl.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top