Donna Italia Benelux

Over ons

Donna Italia biedt een uniek B2B pizza concept aan binnen de horeca. Zij biedt haar klanten de mogelijkheid om een authentiek Italiaans gerecht in slechts 3 minuten te serveren. Naast deze met de hand gemaakte pizza’s uit de culinaire streek Emilia Romagna levert zij ook verscheidende maten ovens in bruikleen. Het enige wat de klant nodig heeft is een stopcontact.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Logo-300x300

Account Manager België (regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant)

Donna Italia België verkoopt een uniek concept: authentieke handgemaakte Italiaanse pizza’s zonder toevoegingen die afgebakken worden in de Donna Italia oven. Een oven die Donna Italia haar klanten in bruikleen geeft en die door haar kleine formaat overal geplaatst kan worden. Waar een stopcontact aanwezig is, kan Donna Italia haar Italiaanse concept neerzetten en de consument laten genieten van een overheerlijke krokante Italiaanse pizza. Donna Italia ontzorgt haar klanten met haar concept. Van een klein restaurant op de hoek tot de grote (internationale) hotelketens.
Met een zeer bevlogen en jong team groeit Donna Italia België snel. In de regio’s Antwerpen, Limburg (België) & Vlaams-Brabant is Donna Italia op zoek naar passievolle en enthousiaste Account Manager Horeca. Ben jij een team-player, creatief, klantgericht en zie je overal verkoopkansen? Een durfal die deuren opent die voor anderen gesloten blijven? Dan kom ik graag met jou in contact.

Standplaats / Location
Home office

Zie jobaanbieding »
Logo-300x300-2

VACATURE: OPERATIONEEL MEDEWERKER WEST- OOST-VLAANDEREN

Donna Italia Nederland verkoopt een uniek concept: authentieke handgemaakte Italiaanse pizza’s zonder toevoegingen die afgebakken worden in de Donna Italia oven. Een oven die Donna Italia haar klanten in bruikleen geeft en die door haar kleine formaat overal geplaatst kan worden. Waar een stopcontact aanwezig is, kan Donna Italia haar Italiaanse concept neerzetten en de consument laten genieten van een overheerlijke krokante Italiaanse pizza. Donna Italia ontzorgt haar klanten met haar concept. Van een klein restaurant op de hoek tot de grote (internationale) hotelketens.

Met een zeer bevlogen en jong team groeit Donna Italia Nederland snel. Ben jij onze nieuwe collega? Dan komen we graag met je in contact.

Wat bieden wij?
Een fulltime dienstverband
Een marktconform salaris
Auto, telefoon en laptop van de zaak
Een kans om vanaf het begin mee te groeien met ons bedrijf

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top