Domino’s Pizza

Domino’s Pizza

Over ons

Over Domino’s Pizza
Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.
We hebben 17.000 vestigingen over de hele wereld. Alleen al in België bakken we ieder jaar miljoenen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers! En we bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten. In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Eet smakelijk!

Producten

Nieuws

Vacatures

Franchisenemer (zelfstandige) in België of Luxemburg

Functieomschrijving
Vanwege de groei van Domino’s Pizza België en Luxemburg, zijn we op zoek naar franchisenemers die mee willen schrijven aan hun eigen succesverhaal.

Na het doorlopen van het selectietraject en een uitgebreide opleiding van 12 weken kan je starten als franchisenemer. Deze opleiding wordt volledig op maat van de kandidaat-franchisenemer gemaakt.

Binnen de rol als franchisenemer ben je als zelfstandige verantwoordelijk voor je eigen Domino’s Pizza vestiging. Dit wil zeggen dat je een eigen team zal samenstellen, aansturen, opleiden, kortom je eigen winkel zal runnen. Daarnaast sta je in voor bestellingen, hou je de zaken achter de schermen op orde en tover je bij de klanten dag in dag uit een glimlach op hun gezicht.

Als franchisenemer ben jij gepassioneerd door pizza en ondernemen, mensen gelukkig maken!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top