17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

MyB’eats BV

DIPP Professional

Over ons

Dé hygiëne expert

In de professionele keuken is strikte hygiëne de norm. In zo’n keukenomgeving, waar hard wordt gewerkt en vetten nooit ver weg zijn, is efficiënt en betrouwbaar onderhoud van groot belang.
Dat is net wat DIPP Professional biedt. Het gamma is zeer uitgebreid en afgestemd op de noden van elk type professionele keuken. Met oog voor efficiëntie.
Als professional in de voedingssector, zijn wij uw ideale partner voor al uw hygiëne-vragen en voor een perfect gereinigde keuken.
Ons uitgebreid netwerk in de groothandel garandeert u de beste prijs en de snelste levering.

Wij bieden u de meest complete productlijn van professionele reinigingsproducten en toebehoren om volledig te voldoen aan de HACCP-normen.
De eisen op het vlak van voedselbereiding verhogen dagelijks. Wij geven u advies en maken u attent op de zichtbare tekorten in keukens en werkateliers.

Onze Cleanplan Box is uniek en bevat alles die u nodig hebt voor een perfecte opvolging van de hygiëne in uw keuken: het verplichte hygiëneplan, verplichte hygiëne stickers, verplichte technische en veiligheidsfiches, een handige map om wekelijkse planners in bij te houden.
Het laat toe om georganiseerd en gestructureerd de reiniging en ontsmetting van de keuken uit te voeren. De Cleanplan Box voldoet aan de HACCP-normen en maakt uw hygiënecontroles een stuk zorgelozer. Deze DIPP-dienst is gebruiksklaar, gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren.

Onze “Quality Guarantee” verbindt ons te blijven innoveren in functie van de behoeften van professionele gebruikers. Met DIPP Professional kiest u voor efficiëntie, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteit aan een juiste prijs.

Alle producten uit het gamma van DIPP Professional met het logo “Food Contact Alimentaire” voldoen aan de wetgeving voor reinigingsproducten van materialen en voorwerpen die in contact komen met voedingswaren.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top