Dierendonck

Over ons

Beenhouwer zijn is een ambacht. Dierendonck combineert de vakkundigheid van vandaag met de kwaliteit van vroeger.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Slager

Slager voor BUTCHERY VEURNE

Om onze groei verder te ondersteunen, is de Dierendonck familie op zoek naar een gepassioneerd slager voor het versnijdingsatelier in Veurne.

Samen met je collega’s maak je deel uit van een geëngageerd team dat elke dag opnieuw streeft naar het afleveren van de meest kwalitatieve producten.

Je komt terecht in de Butchery in Veurne in één van onze afdelingen charcuterie, versnijding of traiteur. Afhankelijk van jouw ervaring en/of voorkeur wordt je in één van onze afdelingen ingezet.

Zie jobaanbieding »
Atelier-Bxl-foto

Slager / verkoper in ATELIER BRUSSEL

Als Slager-Verkoper combineer je ambacht met de verkoop van ons vers vlees en bereide producten in de winkel. Je dag start en eindigt met het vullen van de toonbank met onze verse vleeswaren. Een volle toonbank is als een ‘snoepjeswinkel’ voor onze klanten, zegt Hendrik. Het moet de klanten uitnodigen om onze winkel binnen te stappen en onze vleeswaren te proberen.

Tijdens de openingsuren van de winkel ben je mee verantwoordelijk voor het opnemen van de bestellingen van klanten en help je hen in hun koopkeuzes. Je informeert onze klanten over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze; je versnijdt de côte à l’ossen volgens wens van de klant.

We rekenen op jou om voorraden op te volgen en tekorten vast te stellen. Samen met je collega’s zorg je voor de opvolging van de HACCP-regels en hou je werkbladen, het gereedschap en de ruimtes schoon en hygiënisch.

Zie jobaanbieding »
Atelier-Kortrijk-1

Winkelmedewerker ATELIER KORTRIJK

Als winkelbediende ben je het uithangsbord van ons familiebedrijf. Authenticiteit en passie voor duurzaam vlees zijn waarden waarvan je net als ons enthousiast wordt en waarvoor je onze klanten warm wilt maken. Hiervoor ben je klantvriendelijk en kun je klanten adviseren bij het maken van hun koopkeuzes. Daarnaast moet onze winkel er picobello in orde uitzien, dit wilt zeggen: je moet de toonbank voorbereiden, zorgen dat alles mooi gepresenteerd wordt en blijft. Als de winkel sluit moet alles worden opgeruimd.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top