Devafloor BVBA

Over ons

Devafloor groeide de afgelopen jaren uit tot dé referentie in industriële gietvloeren in België. Huidig zaakvoerder Bob Van Thielen richtte het bedrijf in 2000 op, samen met zijn vader Dany.

100% focus op industriële gietvloeren
Devafloor concentreert zich volledig op industriële gietvloeren. Deze gietvloeren vind je terug in slagerijen, bakkerijen, winkels, horecazaken, garages, grootkeukens, industriële omgevingen en in andere ruimtes. Dankzij deze focus bouwden onze plaatsingsteams de afgelopen jaren een enorme expertise op.

Elke gietvloer wordt met veel zorg en toewijding volgens de regels van de kunst geplaatst.

De juiste gietvloer voor elke belasting
Voor elk type van belasting – chemisch, temperatuur of gewicht – hebben wij een aangepaste gietvloer. Bekijk hier onze technische mogelijkheden. Binnen ons gamma gietvloeren krijg je nog een vrije keuze aan afwerking en kleur. Wij komen persoonlijk langs voor een technische analyse zodat je gegarandeerd de juiste gietvloer kiest.

Je gietvloer in één werkdag geplaatst
De overgrote meerderheid van gietvloeren die wij plaatsen, zijn op basis van acrylaat. Deze gietvloeren vormen een perfect alternatief voor epoxy. Net als een gietvloer in acrylaat is een epoxyvloer bijzonder slijtvast en duurzaam. Een gietvloer in acrylaat is iets elastischer, waardoor er minder risico ontstaan op scheuren. De geurhinder tijdens de plaatsing verdwijnt volledig na het snelle droogproces.

Het grote voordeel van acrylaatvloeren ten opzichte van epoxyvloeren is de uiterst korte plaatsingstijd. Terwijl het plaatsen van een epoxyvloer tot vijf dagen in beslag neemt, is een gemiddelde gietvloer in acrylaat al binnen de werkdag geplaatst, inclusief alle afwerkingen van putjes, goten,… De reden hiervoor moeten we zoeken in de veel kortere droogtijd, waardoor de verschillende lagen sneller na elkaar kunnen worden geplaatst. Een correcte planning vormt één van onze absolute speerpunten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top