D-Vine

Over ons

D-Vine is een professioneel wijnservicesysteem zonder verlies of investering. Dankzij een flessenconcept dat gelijkwaardig is aan een glas, serveert D-Vine elk glas wijn onder de perfecte omstandigheden van temperatuur en beluchting, zoals gewenst door de wijnmaker. Elke fles wordt geopend op verzoek van de klant.

Zeer eenvoudig in gebruik en vrijblijvend, het stelt de uitgeruste bedrijven in staat om hun omzet en hun merkimago te ontwikkelen dankzij een ruime keuze aan geweldige wijnen per glas en een kwaliteit van onberispelijke service. Geniet met de D-Vine van een selectie van meer dan 60 referenties van wijnen per glas tot aan de Grands Crus, gemaakt door onze oenoloog Béatrice Dominé en goedgekeurd door Laurent Derhé, Meilleur Ouvrier de France Sommelier.

Eind 2018 wordt een nieuwe versie van de D-Vine gelanceerd: deze heet Connect en zal de missie van zijn oudere verlengen door de manier waarop wijn per glas wordt gedronken te transformeren en de klantervaring te verrijken. Met zijn geïntegreerde display en intuïtieve bediening is wijn per glas met D-Vine Connect een fluitje van een cent voor uw klanten en teams. De D-Vine Connect biedt indoor entertainment en creëerde de emulatie voor wijnliefhebbers die op het scherm de geschiedenis van elke wijn kunnen ontdekken. Een ideaal apparaat voor suites of honesty bars.

De D-Vine Connect maakt eindelijk een revolutie in het beheer van wijn en voorraden mogelijk. Met Connect volgt u het verbruik van uw etablissement en uw omzet die wordt gegenereerd door de verkoop van wijn per glas. Beheer uw inventaris in realtime, optimaliseer uw cashmanagement en vermijd elk risico op breuk.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top