COUP DE PATES

Over ons

Coup de Pates® & La Carte d’Hubert® is bestemd voor alle professionals van de voeding sector zoals : Bakkerij, Hotel, Restaurant, Traiteur of Cateraar. De Coup de Pates® producten die innovatie en traditie met succes combineren, zijn er in verschillende gamma’s te verkrijgen: Viennoiserie, Amerikaanse Viennoiserie, Snacking, Hartige Hapjes, Zoetigheden, Pâtisserie, Broden, Basisproducten en Roomijs.

Om haar professionele klanten de beste kwaliteit te bieden, volgt Coup de Pates® & La Carte d’Hubert® haar producten continu vanaf de creatie tot en met de implementatie bij de klant. Ons R&D en Innovatie-team ontwikkelt elke dag nieuwe recepten om de nieuwe consumententrends te voldoen . Een knowhow waarmee Coup de Pates® zichzelf kan plaatsen als vriend van de vakman.

Coup de Pates®, dat nu wordt beschouwd als één van de toonaangevende merken in Frankrijk van oplossingen voor Bakerij, Catering en Food Service, wordt ook verdeeld in België, Nederland en Luxemburg.

Om aan al uw behoeften te voldoen, vernieuwt Coup de Pates® & La Carte d’Hubert® zijn aanbod tweemaal per jaar via seizoenscatalogi. Het biedt u ook het hele jaar thematische boekjes door (snacking, welzijn …), animaties om u te helpen bij het voorbereiden van uw evenementen en het promoten van uw diensten maar ook één feestelijke editie om uw eindejaars menu’s te bereiden.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op