Colac bvba

Colac bvba

Over ons

Jouw vakmanschap, onze producten.

Een vakman als jij weet als geen ander dat kwaliteit begint bij de beste ingrediënten. Daarom streven we binnen ons hele assortiment naar producten van het hoogste kaliber.

Een passend product voor iedere vakman.

Omdat we er al sinds het prille begin van Colac mee bezig zijn, is ijsbereiding simpelweg verweven met ons DNA. En met onze Colac ijspasta hebben we dé basis voor jouw ijs in huis! Start je met een ijssalon? Dan begeleiden wij je van A tot Z. Ook voor een ruime keuze aan basis-ingrediënten voor ijs(smaken) en dessertsauzen ter decoratie ben je bij Colac aan het juiste adres.

Maak je zelf yoghurt? Beroep je dan op ons uitgebreid aanbod van fruitbereidingen om jouw fruit-yoghurt smaak te geven. Ook voor de bakker en patissier hebben we een ruim aanbod aan fruitvullingen, spiegels en compounds voor taarten, gebak en confiserie van de hoogste kwaliteit. De restaurateur zal zeker onze kant-en-klare fruitbereidingen van allerhoogste kwaliteit en uiterst gebruiksgemak weten te appreciëren.

Nieuws

NOUVEAU PRODUIT: Variegato Amarena

NIEUW PRODUCT: Variegato Amarena

📢 BREAKING NEWS 📢 We breiden ons variegato assortiment uit met een nieuwe smaak. Onze verkopers en productontwikkelaars hebben hier hard aan gewerkt en het kan eindelijk het daglicht zien.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top