Cnudde

Cnudde

Over ons

NV Cnudde is een Belgisch familiebedrijf met hoofdzetel te Beveren-Leie en vestigingen in Nederland en Luxemburg. Het is een toonaangevende firma in de voedingssector die topproducten invoert van over de hele wereld en distribueert naar de betere patisserie-, gastronomie- en cateringbedrijven in de Benelux. Het gamma is gekenmerkt door innovatie en de beste kwaliteit: Thermomix, Sicoly (fruitpurees), Cluizel (topsegment chocolade), Pavoni (marktleider siliconevormen), Agrimontana (gekonfijt fruit en kastanjes), Pacojet, La Rose Noire (taartbodems en afgewerkte luxe patisserie), Tescoma (keuken tools), Demetra (Italiaanse specialiteiten)…

Products

Nieuws

Vacatures

Webmaster

Webmaster

NV Cnudde is een ambitieuze onderneming en wil graag verder groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een Webmaster (M/V/X).

Functieomschrijving
Als Webmaster is je hoofdtaak het ontwikkelen en onderhouden van al onze websites en e-shops. Je optimaliseert de huidige sites en shops met de nieuwste hedendaagse trends en technieken. Je neemt het administratief beheer van de webshops voor jouw rekening; je plaatst artikelen online, werkt acties bij, zet bepaalde producten extra in de kijker enzovoort. Je schrijft met een SEO optimaliserende pen je product teksten. Je werkt daarvoor nauw samen met dienst Marketing. Je analyseert proactief de prestaties van de sites en shops en stelt verbeteringen voor op vlak van conversie, bezoekersaantallen…

Zie jobaanbieding »
Magazijnier

Magazijnier

NV Cnudde is een ambitieuze onderneming en wil graag verder groeien. Daarom zijn wij op zoek naar gedreven magazijniers (M/V/X)
Functieomschrijving
Als magazijnier sta je in voor de controle van de inkomende goederen en zorg je dat alles correct wordt aangevuld. Je bent in staat om de producten te picken aan de hand van een papieren bestelbon en doet dit volgens de instructies van de ordervoorbereiding. Je plaatst de goederen in de juiste verzend-, opslag- of productiezone. Je volgt de voorraden zo goed mogelijk op. Wanneer producten beschadigd zijn zorg je ervoor dat ze opnieuw conform worden gemaakt. Je gaat gestructureerd tewerk en neemt graag initiatief om de workflow te optimaliseren.

Zie jobaanbieding »
Chauffeur

Chauffeur

NV Cnudde is een ambitieuze onderneming en wil graag verder groeien. Daarom zijn wij op zoek naar gedreven chauffeurs (M/V/X)

Functieomschrijving
Als chauffeur sta je in voor het vervoeren van de goederen over heel de Benelux. Je controleert je lading op volledigheid en eventuele schade. Je bent fysiek fit want je laadt zelf de goederen uit je vrachtwagen bij de levering. Je bezorgt de juiste documenten aan de juiste personen. Je gaat gestructureerd tewerk en neemt graag initiatief om de workflow te optimaliseren.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top