Claessens groenten en fruit

Claessens groenten en fruit

Over ons

Groothandel Claessens is een 3de generatie groenten en fruitbedrijf dat momenteel geleid wordt door Tom Claessens.

We leveren 6 dagen van maandag tem zaterdag, bestellen kan tot middernacht voor levering de volgende dag. Zodat je elke dag zeker bent van verse groenten en fruit, aan de deur geleverd. Met onze 3 vestingen in Antwerpen, Brugge en Zoutleeuw leveren we elke dag 800+ tevreden klanten over heel België.

Van sterrenchefs en andere horecachef-koks tot hobbykoks: we willen dat iedereen kwaliteit in handen krijgt en per vestigingen en persoonlijk behandelt wordt.
Honderden tevreden horecazaken in België kiezen om met onze topproducten te werken. Omdat ze het ook belangrijk vinden om het beste aan hun klanten voor te schotelen. En ze weten dat dat begint bij verse kwaliteitsproducten gaande van groente, fruit, oosterse specialiteiten etc…

Met een gloednieuw snij atelier versnijden we op maat voor elke klant, zodat elke klant zijn persoonlijke producten kan ontwikkelen.

Elke dag maken we stappen richting een duurzamere onderneming. Het begint bij de groente en het fruit zelf. Als het kan kiezen we voor groenten en fruit van eigen bodem.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top