Chalo

Over ons

Chalo betekent Let’s Go, Let’s move forward in het Hindi en het is sinds de opstart in april 2015 onze missie om de drempel naar betere, gezondere voeding te verlagen door de consument te inspireren om ingrediënten en recepten van andere klimaten en culturen te ontdekken. We brengen natuurlijke, eerlijke producten op een maatschappelijk verantwoorde, duurzame manier op de markt. Zoals de uitdrukking van ons logo-aapje, niet belerend maar op z’n Antwerps, funky, tegelijkertijd schattig, stoer en een tikkeltje eigenwijs.

Chalo heeft een breed gamma aan Chai-smaken waaronder de Chini Chai met 20 procent minder suiker. Naast hun funky chai’s, heeft Chalo nu ook zijn gamma uit met healthy snacks: Salty Peas en Funky Chunks.

De Chalo Funky Chunks zijn onze zoete snacks op basis van gedroogd fruit en gezonde bakkerij-ingrediënten. Ze zijn een gezond en voedzaam alternatief voor koekjes en chocolade. De Chalo Salty Peas zijn ons hartig, gezond alternatief voor nootjes tijdens een aperitief of als vervanger van een zakje chips. Ze zijn ideaal voor iedereen opzoek naar een hartige snack voor tussendoor. De Salty Peas zijn op basis van peulvruchten, dus de erwtjes en boontjes die je anders enkel ontdekt in een maaltijd. Ze zijn gecoat en geroosterd waardoor ze een voedzaam en gezonder alternatief bieden voor borrelnootjes en chips.

Sinds kort lanceerde we ook een range Iced Chai’s – gezonde iced teas op basis van de natuurlijke rietsuiker – Jaggery. Verkrijgbaar in 3 heerlijk fruitige smaken en perfect om zo te serveren of als basis voor je eigen cocktail! Voor de puristen kwamen we op de markt met de biologische, ongezoete Slow Chai in twee heerlijke smaken. Perfect om je te transporteren naar de funky straten in India!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top