Chacalli Fine Wine Society

Over ons

Elke wijn zijn eigen verhaal
Mogen we u meevoeren langs meer dan 750 heerlijke wijnen? We bieden een brede maar zorgvuldige selectie uit de Oude en Nieuwe wereld. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Grote namen en pareltjes voor een persoonlijke toets
Chacalli is invoerder en distributeur van wijnen van grote wijnhuizen zoals Maison Louis Latour, Alain Brumont, Pio Cesare, Castillo Perelada, Esporão, Yarden, Garzón, Château Kefraya, Robert Mondavi, La Motte,… Wijnhuizen die, net als goede wijn, geen krans behoeven. We stellen u evengoed graag wijnen voor van minder bekende huizen, die wij met onze aangeboren nieuwsgierigheid zijn tegengekomen in onze zoektocht naar de beste flessen voor de beste prijs. Wij houden van traditie, maar tegelijk zijn we een modern bedrijf, met een jong management. De passie voor ons vak leidt ons elk jaar opnieuw naar originele wijnen met een heel goede prijs-kwaliteit verhouding, die perfect naast die van de grote wijn- huizen kunnen staan. Pareltjes, waarmee u uzelf en uw gasten even aangenaam verrast en waarmee u uw wijnkelder een persoonlijke toets geeft.

Dynamisch team met rijke geschiedenis
Enthousiasme is al ongeveer 25 jaar onze drijfveer. Dit zet Chacalli, gekoppeld aan de vele geleverde inspanningen, op de kaart als een indrukwekkend groeiend bedrijf.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op