Caves de France

Over ons

Caves de France werd opgericht in 1958 en is ondertussen uitgegroeid tot een gereputeerd wijnhuis, hetwelk een vaststaand begrip is geworden binnen de wijnwereld.
Naast de grote gekende wijnkastelen uit Frankrijk vindt de klant er een groot assortiment aan uitstekende kwaliteitswijnen, die wij zorgvuldig en persoonlijk hebben uitgekozen. Op dit ogenblik biedt Caves de France een keuze uit maar liefst een 1000–tal wijnen, die allen rechtstreeks van de wijnproducent worden ingevoerd, waardoor steeds de meest gunstige prijs kan worden gegarandeerd.
Ook andere landen zoals Zuid-Afrika, Argentinië, Chili, Nieuw Zeeland, Oostenrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal komen ruimschoots aan bod. Vandaar dat in 1995 “World Quality Wines” werd toegevoegd aan de handelsbenaming als verwijzing naar ons ruim internationaal assortiment. Caves de France is niet alleen een wijnhandel met een belangrijke traditie, het blijft ook jong en dynamisch door steeds op zoek te gaan naar nieuwe ontdekkingen!!!
Caves de France bezit reeds 30 jaar een bijhuis in Bordeaux gespecialiseerd in de Grand Cru Classés.
Ons cliënteel bestaat uit 20% wijnhandels, 10% bedrijven, 20% particulieren en 50% hoge klassenrestaurants. We werken met vertegenwoordigers die op regelmatige tijdstip de restaurants bezoeken.
Een andere belangrijke troef is de permanente voorraad in onze magazijnen van een 400.000 – tal flessen, waardoor wij onze klanten steeds vlot kunnen bedienen en leveren over gans Belgium.
Caves de France is gesitueerd in het landelijke Schoonaarde (deelgemeente Dendermonde) en is gemakkelijk bereikbaar zowel vanuit Brussel, Gent en Antwerpen. Onze kantoren en magazijnen zijn ondergebracht in een prachtige en nog authentieke 18° eeuwse vierkantshoeve, waar ook regelmatig degustaties en wijnlessen worden georganiseerd.

Bezoek onze Website: www.cavesdefrance.be

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top