Callebaut & Mona Lisa

Over ons

Verwen de fans met de smaak van Finest Belgian Chocolate
gemaakt in een van de oudste cacaoroosterijen in België en gemaakt met de beste, duurzame cacaobonen uit West-Afrika. De Finest Belgian Chocolate van Callebaut staat klaar voor u. Om u te verrassen met een bruikbaarheid van wereldklasse. En om de smaakpapillen van uw fans te verwennen met de chocoladesmaak waar ze gek op zijn. Misschien is dat de reden waarom het de favoriete chocolade is van heel wat chefs.

Een heerlijke smaak nastreven, van de ene generatie op de andere
Zorgen voor een heerlijke chocolade voor elke chef en u ondersteunen bij de creatie van prachtige chocoladelekkernijen voor uw klanten: dat is wat we nastreven. En dat is ook wat we best kunnen. Dat noemen we chocoladeliefde. Het eerste zaadje van die liefde werd in 1911 geplant, in het kleine dorpje Wieze in België.

Van onze Finest Belgian Chocolates tot het complete gebruiksklare assortiment en decoraties. We hebben alles voor de hedendaagse chef, stuk voor stuk met de bekende Callebaut premium kwaliteit.
Speciaal voor decoraties hebben we Mona Lisa tot leven gebracht, het merk dat alle decoratieproducten van dezelfde Callebaut-kwaliteit levert.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top