Brouwerij Beer Van Brugge

Over ons

Als familiebrouwerij zijn we een verborgen parel in het Belgische bierlandschap. Met recepten die 150 jaar teruggaan, kenmerken onze bieren zich door een unieke smaak. Onze bieren bevatten geen aroma’s of kruiden, we brouwen nog altijd op dezelfde authentieke wijze met enkel mout, hop en gist. Onze bieren zijn dan ook uniek in hun soort en worden uitzonderlijk hoog gewaardeerd wordt door een zeer brede consumentenbasis. Ons merk die verwijst naar de legende van de Beer van Brugge, sluit perfect aan bij de karateristieke smaken van onze bieren.

We stellen 4 Belgische bieren voor, allemaal bekroond op de World Beer Awards. Onze Beer Van Brugge 12% bekroond als Country Winner op de World Beer Awards in 2020 en 2021.
Onze originele Beer Van Brugge 8,9% bekroond met brons in 2019 en verkozen tot beste product van het jaar in België 2020-2021. De Beer Van Brugge 6% Beer bekroond met brons op de World Beer Awards 2019 en een speciale editie Beer Van Brugge Single Malt Whiskey Infused die bekroond is met Brons op World Beer Awards 2020 en Brons op de Brussels Beer Challenge 2020 en werd verkozen tot 3e beste Whiskey Infused-bier van België.

‘Authentiek bier heeft een naam … Beer Van Brugge’

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top