Bookingplanner by Stardekk

Over ons

Bookingplanner biedt een betaalbare all-in-one oplossing voor elk hotel of elke B&B die meer boekingen wil bereiken met minder administratie. Het Bookingplanner All-in-one pakket bestaat uit een betrouwbare Channel Manager, een Booking Engine ontworpen met het oog op maximale conversie en een gebruiksvriendelijk Property Management System.

– Grotere online zichtbaarheid
– Meer rechtstreekse boekingen, minder commissie
– Vereenvoudigde receptietaken
– Gedetailleerde rapporten voor evaluatie

Met behulp van Bookingplanner krijg je toegang tot alle grote boekingssites zoals Booking.com en Airbnb, maar ook tot kleinere, lokale spelers. Beheer eenvoudig al je reserveringen en je communicatie naar de klanten dankzij de synchronisatiefunctie. Met behulp van Bookingplanner All-in-one kan je wekelijks uren tijd besparen en een vlotte, uitstekende gastenervaring bieden. Probeer Bookingplanner gratis op www.bookingplanner.nl/probeer-het-gratis.

Products

Vacatures

Business Developer

Business Developer

Als Business Developer ben je ambassadeur van de Stardekk producten streef je naar het sluiten en activeren van internationale, commerciële partnerships binnen Benelux, Dach en Frankrijk. Dankzij jouw excellente communicatie- en presentatieskills overtuig je potentiële partners. Je bent proactief ingesteld en denkt creatief na over de best mogelijke win-win voor zowel partner als Stardekk. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en beheer van de potentiële klanten van de partners en toont de meerwaarde van de producten via online demo’s.

Stardekk is een toonaangevende speler op de markt van cloud software en webdesign voor de hospitality sector (hotels & restaurants). Met enkele award-winning producten en onze jarenlange ervaring helpen we ondertussen zo’n 6.000 klanten in meer dan 50 landen. En we blijven groeien!

Zie jobaanbieding »
System Engineer

System Engineer

Vormen Windows Server en Linux geen geheimen meer voor jou? Heb je ervaring met Microsoft Azure? Dan ben jij misschien de systeem Engineer die we zoeken! Bij ons kun je jouw ambitie waarmaken en carrièrestappen nemen in een groeiend internationaal bedrijf. Ga de uitdaging aan en solliciteer voor een boeiende en afwisselende job!

Stardekk is een toonaangevende speler op de markt van cloud software en webdesign voor de hospitality sector (hotels & restaurants). Met enkele award-winning producten zijn we in meer dan 50 landen actief. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij door meerdere officiële instanties en bedrijven verkozen tot preferentiële partner.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top