17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Aqua Service Systems

Over ons

AQUA SERVICE is dé fabrikant en installateur van waterverzachters, waterontharders in België. Sinds 1970 zetten wij ons in om kalkvrij water door uw leidingen te laten stromen. Niet alleen bij u thuis, maar ook in uw bedrijf. Doorheen de jaren breiden we ons aanbod uit, zodat we nu ook drinkwatersystemen en waterrecuperatie methodes aanbieden.

Omdat wij rechtstreeks met u samenwerken, bieden wij al onze producten heel voordelig aan. Productie, levering, installatie, onderhoud: Aqua Service doet alles zelf. Van tussenpersonen is geen sprake, wat de prijs serieus drukt. Bovendien hebben we heel wat technische medewerkers die in no time bij u staan als er toch een probleem opduikt.

Geen wonder dus dat onze naam een gevestigde waarde werd in de sector waterbehandeling. Aqua Service staat garant voor kwaliteit en expertise.

AQUA PRO powered by AQUA SERVICE is de fabrikant van drinkwatersystemen.
Neemt u graag heerlijk koude slokken of bent u meer voor drank op kamertemperatuur? U vindt heet kraantjeswater handiger, voor een vlug kopje thee? Allemaal geen probleem. De Pro schenkt trouwens ook bruisend water als u dat aangenamer vindt dan plat.
Een dergelijke installatie is een investering z’n geld waard. Niet alleen is het gezonder en beter voor de natuur, u hoeft ook nooit nog met plastieken flessen te sleuren. Een hele vooruitgang, vinden wij zelf.
Zo’n Aqua Pro klinkt wel leuk, maar dan eerder voor uw (horeca)bedrijf? ‘t Is maar een woord. Wij produceren en leveren ook aangepaste systemen voor professioneel gebruik.
info@aqua-pro.com / www.aqua-pro.com

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top